|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Vreme je da promenis muziku za pauzu
![]() ![]() Sent from S5
Sledeći član vam se zahvalio Vex za ovaj koristan post: | sale_band (17.10.2014) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.12.2006
Mjesto: Leskovac
Godina: 45
Downloads: 586
Uploads: 5
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
ja je pustam sa HD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]() dodjes na svirku i pokazes ljudima bunjara. i naplatis i za njeg a? ahahha
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
Ma ovi stranci vecito nesto glume sa nekim smesnim ritmovima.... Daj nek neko napakuje neku opasnu rokachinu pa neka mi ovako demonstrira... Kad ce vise da se okanu swing,reggae,waltz i ostalih gluposti za koje totalno nije bitno dal je bubanj fabrika ili sample
![]()
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
ma de ba, ovakvi ritmovi se i ne komentarisu hahaha, ja cisto radi vizualizacije!! ne znam jel ovo cak zvuci i gore . nigde ne nadjoh strani set za korga napucan, jedini mi to radimo i okolina. oni to ne jebu dva posto. bio je jedan amerikanac skoro gledao, lik napuco i ritam i glas zvuci ko elvis prisli . al izgubih naziv kako se zvao
![]() |
#6 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Stranci glume nesto sa nekim smijesnim ritmovima.
Nekako mi ova izjava Vex ne ide uz znanje i kapacitet koji si do sada pokazivao na ovom forumu. Svako svira ono sto se slusa kod njih ili ono sto voli, ako svira iz hobija. Zamisli kako bi ovaj stranac reagirao da cuje neki nas rumba ritam sa sve tarabukama i sa nekom moss bojom ili neku drajf-dvojku sa sve onom violinom sto imitira vlak...
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | sale_band (19.10.2014) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|