|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.06.2012
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Dzenan Loncarevic - Tako lako
Intro: Em-H-H7-Em E7-Am-Em-H7-Em Em..........Em9/7........C...........D(F#) Jos jedna vrata nocas zatvaram i odlazim, Em........Em9/7................C................../D7 K'o sitan novac uspomene cu da poklonim. G........D...........Am.........Em Nekom trebace, nekom ko voljece te, Em.............D..........Em.../D (u drugoj strofi umesto D - H7) Kao ja nece niko nikada. Jos jednu pobedu upisaces u dnevnik svoj, Ja svoje poraze nosicu sa osmehom. Ti ne postojis, tebe sam smislio ja, Zauvek da mi budes zabluda. ..........Em.........Hm..........C.............G Ti tako lako ostavljas, tako lako kazes kraj, .......Am.............Em..........F#........H Tako lako da prebolim nikad necu biti jak. ..........Em.........Hm............C.............. G Ja tako lako oprostim k'o da nemam nista s tim, ......Am.............Em.................F#...H.... .Em Kao nekog ludog stranca samog sebe prevarim. Jos jednu pobedu upisaces u dnevnik svoj, Ja svoje poraze nosicu sa osmehom. Ti ne postojis, tebe sam smislio ja, Zauvek da mi budes zabluda. |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio glisa za ovaj koristan post: | fanjuve28 (21.11.2014) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|