|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Dell,hoces reci da se mogu obrisati fabricki ritmovi i smestiti ih na mestima gde su fabricki ritmova,tacnije levo na onim tasterima gde su Style-ovi PopRock i ostalo? Nadam se da me razumes
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Na Yamahama se ne mogu bristati tvornički ritmovi. Nema niti potrebe za tim jer je mjesta za pohranu sasvim dovoljno, i previše. No bolje da je previše nego da je taj broj ograničen.
Tim više, ako želimo birati vlastite Stylove preko tastera koji se nalaze u području STYLE, jednostavno se uključi taster FILE ACCESS. Tada svaka grupa ritmova (POP&ROCK, BALLAD, DANCE ...) služi za brzi pristup vlastitim stylovima, bez obzira gdje se oni nalaze pohranjeni (HD, USER ili USB). |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (03.12.2014) |
![]() |
#3 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam mogu li se na svim Yamahama brisat tvornicki ritmovi, ali znam da moze na PSR 9000, to znam jer je to Vaxter uradio i ima cak negdje objasnjenje kako se to radi. Jedino sto znam je to da je vrlo komplicirano i da nema potrebe za tim.
Sledeći član vam se zahvalio Dell za ovaj koristan post: | NordX (03.12.2014) |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Mislio sam da ima nade bar par da snimim na mestima gde su fabricki radi lakseg trazenja. Posto vecinu koristim iz USER-a,ali sam sve popunio i koristim registracije,a kad mi negde se zaturi neki ritam u nekom folderu onda nastane haos,kako Vi koristite ritmove za live svirku bas me zanima?
Hvala na odgovorima Casper,Dell. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
NordX - možeš pristupati vlastitim ritmovima preko gumbića na ploči klavijature. Ove tvorničke nećeš vidjeti i neće ti smetati pri biranju. Samo tipka FILE ACCESS mora biti upaljena.
Ovdje sam opisao postupak podešavanja i kako se pridružuju vlastiti ritmovi na tipke POP&ROCK, BALLAD, DANCE ... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (03.12.2014) |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Sad si me slatko nasmejaoo
![]() ![]() Hvala po ko zna koji put!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Jesi vidio, a gumbić FILE ACCESS tu stoji kao naručen. Nema potrebe za brisanjem tvorničkih Stylova jer ne smetaju, u stvari se niti ne vide.
Drago mi je da sam ti pomogao. Siguran sam da ove postove čitaju i mnogi drugi posjetitelji foruma i da im pomogne svaki savijet. Kada pišem, uvijek na umu imam ovu misao. Da, Dell je u pravu kada kaže da su se na PSR9000 mogli brisati tvornički Stylovi. PSR9000 je imala drugačiju koncepciju pohrane Stylova. Upisivali su se u memoriju klavijature koja je bila veoma mala za današnje pojmove. Tako bi se napravilo nešto mjesta za one ritmove koje želimo koristiti. Kod Tyros modela je pristup pohrane drugačiji i nema više problema s mjestom, nema gužve. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|