|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ja ti ne koristim metode komunikacije poput vipera, skajpa, msn ili ostalih čuda
![]() Prije skidanja Jave označi kućicu na kojoj piše "Accept License Agreement " |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
![]()
Necemo da se gledamo,samo da napisem par stvari i da mi objasnite postupak nista visee
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Nemam uključen Skype, samo kad povremeno boravim na Mjesecu
![]() Šala mala ... Nemoj baciti komp kroz prozor. Trebat će ti još. Sigurno preporučam midi2style, Style works je bugovit, loš, ograničen, nepotpun .... O tome je pisano više puta. Pogledaj na webu gdje si skinuo midi2style program, na linku "part5" se spominju problemi vezani uz Javu. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (07.12.2014) |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Uspeo sam da skinem javu i instaliram midi2style kako treba!!!! HVALA!!!!! Ali sta dalje,kako da secem sad to,oznacim,isecem delove koje hocu za Intro Main,i ostale elemente,strpljiv sam i polako sve ucim iz Vasih postova vezano za MixMaster i XG Works,ali ovo mi je potrebno da naucim to pravljenje od MIDI-ja. Sta predlazete?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Odlično, bitno je da sada program radi. Provedi neko vrijeme i upoznaj se s onim što on nudi u opcijma.
Za početak, pogledaj ovu temu od proljetos i vidjet ćeš da ima dovoljno komponenata da kreneš. Prvo u njoj pročitaj moj zadnji post, a onda izvuci ostale opise koji ti mogu pomoći. Promijenjeno od casper (07.12.2014 u 21:41 sati) |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | NordX (07.12.2014) |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
![]() |
![]()
Citao sam pre tu temu i citam je sada i jos par puta cu je procitati. I isao sam tako nekako po toj temi i slozio sam jedan intro jedne poznate pesme,sada ne znam da li Vi tu pesmu znate ali dobro da cujete o cemu se radi. Nisam bio lenj pa sam snimio
![]() Sve sam odradio,broj taktova,dodelio instrumente po trakama na kanalu 10 Drum i ostalo... Exportovao sam sve po uputstvu,bas sam pratio svaki Vas post. Na racunaru sam preslusavao sve radi kako treba nema falseva,medjutim kad ubacim u Tyros-a i pustim ritam normalno uhvatim akord,u ovom slucaju iz Hm (Original-tonalitet pesme) onda pocinje da 'brlja' (Poslusati primer1). E kad udjem u Style Creator i samo pustim ritam onda je sve okej i sve svira kako treba i tamo stoji na C-MAJ7. (Poslusati primer 2) Probao sam nekoliko puta da SAVE-ujem ritam i opet ista prica,pustim Style ovako van Style Creatora i opet ista prica. Gde gresim? Hvala po ko zna koji put! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Kada se radi tkz. "namjenski intro" onda postavke CASM-a treba prilagoditi željenoj melodiji.
Dobro je što si napravio snimku jer tako mogu biti precizniji u odgovoru. Trebaš u STYLE CREATOR-u na tabu PARAMETAR odabrati CHANNEL na kojem ti svira ovaj solo i u njemu postaviti da CHORD bude "Maj" (ne M7), kod NTR postavi ROOT TRANSPOSE, a u rubrici ispod pod NTT postavi BYPASS. Mislim da sam pogodio? Ako neće biti dobro, vrlo sam blizu točnog odgovora. ![]() Ili općenitije, problem je u postavkama CASM-a konvertiranog Styla. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|