|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
6. sekretar SKOJa
Registrovan/a dana: 07.07.2011
Downloads: 280
Uploads: 5
Rekao HVALA: 315
Zahvalili mu 123 puta u 117 Postova
![]() |
![]()
Pa onda lepo uzmes sebi karticu i koristis digitalni izlaz, zaobidjes mu konvertore. Videces da ni tu nema velike razlike.
Posto nismo na istim talasnim duzinama, necu da objasnjavam dalje o tome, jedino bih dodao da je Balkan za Korgovo trziste otprilike kao statisticka greska. |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Nebi ja puno da pricam... Osim... Generalno Korgovi aranzeri u opste nisu iskorisceni do maksimuma zato i zvuce ko kante... Ali opet kako kod koga...Znam likove gdje korgov aranzer zvuci bolje nego studio
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
miki2008, ne valja ti poredjenje!!
sta znaci bolje nego studio? uopste? ja kad ti kazem to nije to!! kad naprave ono o cemu ja pricam, progledace svima, i svirace na jednoj rumbi, bice im dovoljna, koja iznosi, ubija, dok danas i dalje ganjaju rumbu a imaju je po 50 komada u setu!! i tako i ostale ritmove. msm primer. mozemo mi farbati semplove u Cubesu , mastit , raditi sve zivo i unostiti tako i zvucace. al to ja ne zelim. ja zelim prirodu ton i onda cu napraviti sve da zvuci bez icega externog. ja znam da iz triton rack (24bit studio zvuk, napravljen pre 15godina) izlazi pravo. a nije arazner. znaci imaju oni to, samo ne zele!! kako ce prodati sledecu klavijaturu? a mi budale i dalje!! teba im neko opasno sugerirati samo na to sto trazim!! tako jeftino je a nece!! dosta vise te price korgovi nisu iskoristeni do maximuma!! pa jbt 90 posto populacije je na korgu, i ako do sad nisu ga iskoristili kad ce? korga mnogi znaju u dusu al to je to sto daje. onih deset posto koji su na ostalim. zvuce , i kad neadekvatan lik na njima napravi ritam ima bolji sound svirao stil losije 3x , to bolje zvuci. mogu do sutra. nema tu opravdanja nikakvog, nisam bezzz sluha ni malo !!!
#4 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 13.04.2011
Downloads: 532
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 24 puta u 22 Postova
![]() |
![]() Citat:
![]() Naravno, to uveliko menja cenu jer su malo bolji konverteri (tipa RME Adi-2) oko 500-600e ali ko bas voli Korg i ne moze bez njega siguran sam da ga ta suma nece sputati da i dalje "uziva" na svom ljubimcu! ![]() Promijenjeno od Akordeonista (09.12.2014 u 23:44 sati) |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|