|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Stvarno kod kuće
|
http://www.yu-midi.com/forum/downloa...do=file&id=557 eto da cujes Pa bez darbuka
|
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.10.2006
Mjesto: USA
Downloads: 699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland G1000, Korg Le, XP30
Interesi: Elektronika
![]() |
Bravo Marco, odlican vokal
![]() Da li si pravio 'style'? Vidio sam da koristis PM1000-2. Jesi li prije imao PM1 i ako jesi kolika je razlika u jacini, a kakva u ukupnom zvuku? Pozdrav |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Stvarno kod kuće
|
Koristim dvojku i milsim da je bar jedno 30 posto direktnija od Keca!Onamo gde se kec gusio ovaj gura kao od sale.bolji su siberi sto je na kecu bio veliki nedostatak i tako jos poneke sitnice!Svaki kanal moze posebno da se mutira i hoce da radi i na losoj strruji sto sa jedinicom nije bio slucaj i plus je jaci za 40 % od starog modela
Prezadovoljan sam Poweramte-om 2E sto se tice styla uzeo sam fabricki bubanj i bas sa cool funka sve ostalo sam ja doradjivao,koristim ga za mnogo pesama i zvuci bas onako u svetskoj produkciji,bez Jv bubnja i sta ti ja znam vec!Moji stavovi o mixu su malo komplikovani jer se ne upravljam prema nasim kriterijumima vec gledam da pratim svetski standarad!
Marco Promijenjeno od Marco7 (25.02.2008 u 17:17 sati) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 05.10.2006
Mjesto: USA
Downloads: 699
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland G1000, Korg Le, XP30
Interesi: Elektronika
![]() |
Znam da je po 'papirima' PM2 jaci 40%, ali uglavnom specifikacija je danas jedno, a realnost drugo. Sto se tice 'gusenja' drago mi je da cujem takavu ocjenu.
Imao sam jedno vrijeme PM1 i prodao sam ga, jer u poredjenju sa pojacalima Crest Audio i Crown MA zvucao anemicino i neuvjerljivo, mada je bio dobar za male prostore sa 12'' kutijama. Vjerovatno cu kupiti PM2 kao dodatnu opciju, jer veliki i tezak "rack" nije bas za svaku priliku idealno rjesenje. Probao sam Korga PA800 i dopali su mi se 'preset' aranzmani. Vrlo su upotrebljivi, cak i u odnosu na T2 priset. "Reverb" ti zvuci i suvise dobro za jedan "powered" mikser. Mnogo lici na "lexicon". Moram uskoro da napustim forum, ali nadam se da cemo se jos citati na ovim stranicama. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Stvarno kod kuće
|
Od efekata koristim 17 hall u kombinacaiji sa manjom kolicinom delaya 57 i u pravu si podesca naa legendarni lexicon u toj kombinaciji
![]() Ti si prvi kojije to konstatovao
|
|
|
#6 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
A sta mislis o kombinaciji 17 56?
|
|
|
#7 |
|
Stvarno kod kuće
|
Ma extra bre,taj delay 56 je samo malo brzi od 17-tice ali u sustini to je to,meni se mnogo svijda hall 17 jer daje neku sirinu na vocal neopisivu!
Marco Promijenjeno od Marco7 (25.02.2008 u 21:03 sati) |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| dijagnoza, korg |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|