|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Servis klavijatura - uradi sam Savjeti oko popravka, čišćenja, izmena dirki, mikroprekidača, napajanja i sl. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
bio sam ja na soundcloud i kod vexa i kod ostalih munja, kad pustis njihove snimke i moje isti zvuk korga!!
https://soundcloud.com/branoy-studio
#2 | |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]() Citat:
![]() Poslušao sam tvoje snimke na soundcloudu koje si postavio u zadnjih 5-6 dana. Tvoja tvrdnja da su one iste kvalitete kao recimo od Vex-a, dodatno potvrđuje da sam bio u pravu kada sam rekao "Vrlo često je kriva predodžba o soundu glavni uzrok nezadovoljstva s novim instrumentom" |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
e pa ti si onda druze non sluhista. ti cujes totalno nesto drugo, a to je neke delove svirke u stilovima, a zvuk kao zvuk ti ne razlikujes.. sve je izaslo iz iste sprave. pustis moj stil i njegov, ista snaga, isti hall, manje vise neki detalji, sad sto je on ubacio neki sempl licni, to je stvar ukusa, ti moras odluciti sta hoces odgovoriti? dati konacan odgovor?
Dodato: jos jedno epsko pitanje iz korg familije balkan i sire, kad sve izlazi kako treba, zuk je chip taj i taj hig end, hahaha, zasto 60 posto, mozda i vise korgovasha posebno vodi kick i bass na ostala dostupna 2 izlaza? sta ce im to? de malo pojasnite? nisam ja pametan, msm zasto tto rade kad je HIG END nema potrebe, zvuciii dokazano vec od postojanja korga sa semplerom ? dok ja na blster karti od 20km sa jednim stereo izlazom odradim sv?E
Virus Bend (Samac-Modrica) Music studio Branoy BiH-Republika Srpska-Samac Facebook Brano Vujicic (Branoy) Promijenjeno od branoy (15.12.2014 u 20:51 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Snimci su tu, neka poslušaju i drugi i kažu što misle.
![]() Neću raditi detaljnu usporedbu jer ona nema smisla iz razloga kojeg su već neki spomenuli, svatko ima svoje viđenje sounda. Ono što je očito i na što bih ti želio skrenuti pozornost (opet u dobroj namjeri) je to da imaš krivi pristup obradi ritma. Snagu, punoću i širinu ne možeš postići prekomjernim doziranjem efekta, pogotvo ne halla. Zbog toga tvoje snimke "plivaju" i "zgurane u centar" nemaju onu snagu koju ti očekuješ. Krivi pristup, krivi alat .... ![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | sale_band (15.12.2014) |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Evo jedna slicka na datu temu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 28.08.2009
Mjesto: tamo amo
Downloads: 1605
Uploads: 45
Rekao HVALA: 76
Zahvalili mu 69 puta u 67 Postova
Instrumenti: prangije
Interesi: tehnika
![]() |
![]()
Kolege proslog meseca sam imo tezgu u rumuniji radio je moj bend i i hjihov , klavijaturista je imo korg pa1x on je sviro bas kontru , a radio je i sa aranzerom par orijentala i rumbi . Posto nisu imali harmonikasa nego samo saksafonistu i dva pevaca i naravno kavijaturistu , kad su svirali sa aranzerom klavijaturista je svirao solo ili terce deonice sa harmonikom . odusevio sam se kako to sve lepo zvuci , harmonika ko da je harmonikas odsvirao , a aranzer ekstra , Stvarno ta klav pa1x je bas dobra , steta sto je memo za samplove samo 32 mb . Sada servisiram jednu klav korg ix300 rom boje su joj ekstra , bas sad planiram da nasnimim klarinet sax , i jos par boja , da napravim sebi semplove za tyros 2 ..... tako das ne pricamo ovde tew ova te ona , po meni pa1x vrh !!!!!
#7 | |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.09.2008
Downloads: 26
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() Citat:
batice ![]() ![]() cuti bre sramota! ![]() |
|
![]() |