|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ako sa sobom nosi samo klavijaturu ne bi smjelo biti problema prilikom ulaska u EU. Nije carinike briga za tehniku, u ovom slučaju se radi o osobnim stvarima, kao što sa sobom snosi vrijedniji fotoaparat ili bolji laptop.
Govorim iz vlastitog iskustva iz vremena dok HR nije bila u EU. Čak sam privremeno izlazio i vraćao se nazad bez ATA karneta kada se radilo samo o klavijaturi. Ako sam nosio ozvučenje, onda sam imao ATA karnet ali samo zbog toga da bih instrumente mogao vratiti nazad u HR i da mi "moji" ne bi stvarali problem. @mateo - malo si pretjerao sa skupljanjem postova u zadnjih par dana ... Promijenjeno od casper (28.12.2014 u 16:13 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
Nosio bih 2 kalvijature,miksetu i 2 zvucnika i stalke za to sve :/. Jedan mi je spominjao ovde u Svedskoj da se moze na izlasku iz BiH popuniti nekakva deklaracija i to je to.Nesto se plati i tako. Ali nista konkretno i sigurno :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|