|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Ovaj baš voli da kuca
|
Ne znam sta se desava sa Rolandom G70, ali prodaja je skoro pa nemoguca cak i po tako niskim cenama. Meni se jako svidja ovaj Korg Trinity, jako bi ga voleo u svom posedu, mada kod nas nije popularan, a nema ni nesto mnogo teksta o njemu. Sa Bk5 se bojim da ne budem uskracen sa bojama za soliranje, za juznjacku muziku, iako je ne sviram mnogo, ali je ipak sviram jer sam sa juga, :-D Nazalost G70 bez prosirenja ne radi drasticno bolje od Va76. Razlike u zvuku ima, ali ne opravdava cenu.
|
|
|
#2 |
|
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 10.01.2013
Mjesto: Iza sedam gora,planina i mora
Downloads: 1123
Uploads: 4
Rekao HVALA: 260
Zahvalili mu 26 puta u 25 Postova
Interesi: Interesi
![]() |
Kao stari KORG-ovac,i kao novi YamahaMAN
mogu da ti predlozim Roland G70 i neces pogresiti sigurno,imao sam prilike da radim na toj klavijaturi i G70 je opasna sprava,sve koje si pomenuo od tih psr1500 i ostale,mislim da ne mogu da joj pariraju,moje neko misljenje,sad ukusi su razliciti,ne zna niko od nas sta tebi odgovara i sta sviras,ali ja bih isao na G70 u ovom slucaju. Sto se tog Trinity-a tice,jedino za juznjake ako ima MOSS ako nema,mozes da ga gledas samo. Pozdrav Promijenjeno od NordX (06.01.2015 u 21:10 sati) |
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|