|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 23.08.2011
Mjesto: Sivac
Godina: 32
Downloads: 86
Uploads: 5
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg pa 500,casio ctk 800
Interesi: Muzika,obaranje ruku...
![]() |
Korg pa500 po meni najbolje resenje od gore navedenog a i uopste za tu cenu.Sinteza zvuka je moderna i sasvim zadovoljavajuca,puno materijala,izvrsna operativnost,lep dizajn..topla preporuka.
|
|
|
|
#2 |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
Tesko da ces naci BK-5 za 600 eura.Nacin upotrebe,na BK-5 i nije tako komplikovan kao sto se misli.Veruj mi da meni ruka sama ide na ono sto mi treba i to je samo stvar navike.
G 70 je odlican aranzer ali ima manu sto je pretska klavijatura i sto nema dobre harmonike. VA-seriju i E-50-60 ja bih zaobisao.Va zbog zipa koji nije pouzdan a E seriju zbog loseg saunda. GW-8 jeste malo nezgodna za sredjivanje ali je sjajna klavijatura.Ja sam slatko radio sa njom skoro tri godine. Mislim da je ipak najbolje da skupis jos malo para i da kupis neki Korg PA-600 polovan.Ja nisam ljubitelj korgovog zvuka ali mi se cini da bi ti posto nisi bas raspolozen da ulazes mnogo truda u sredjivanje klavijatura bio sasvim zadovoljan sa njim.
|
|
|
#3 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
Teško ćeš kupiti Roland G 70 za 600 eura....ja se ne bi toliko brinuo za solo boje, Važan ti je jak i dobar ritam, ako misliš da sviraš aranger svirku i ne toliko sa midi file ja ti priporučujem Roland G 800, ako koristiš i midi file ponekad više ti priporučujem Roland G 1000. A i solo boje mogu dobro da se srede, a i uštedičeš novac. Meni je Roland G 1000 Zakon i danas!
pozz. Ne kupuj Yamahe to so igraćke za decu. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 337 puta u 313 Postova
![]() |
@megane,ti bas nisi u toku sto se tice cena na trzistu.Drugo preporucujes coveku G1000,i G-800 koje stvarno jesu dobri aranzeri ali su ipak prevazidjeni.Ne verujem da si mu pomogao mnogo u odabiru.
|
|
|
#5 |
|
Moderator
|
Čekajte malo, ja tek sad vidim da on ima PSR9000... Zašto bi menjao uopšte taj aranžer? Pominješ PSR 1500 a imaš 9000, pa mi to nije jasno. Mislim da PSR9000 ne treba komentarisati i porediti sa tim.
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|