|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Saveti za kupovinu Za sve one kojima treba druga klavijatura ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Kazem ti BK-5 ma koliko izgledao da je spor za rukovanje to nije tacno.Sve je stvar samo dobre organizacije performans lista i nema nikakvih problema za brzo rukovanje.Ako imas BK-5 za manje od 600 eura da kupis ja bih ti toplo preporucio da to i uradis. Prednost BK-5 u odnosu na G70 je u sledecem.Ima samo 7.5kg,harmonike su mu perfektne,ima sve boje koje ima i G70 i kompatibilan je sa svim rolandovim klavijaturama iz G i E serije,cak dosta od tih stylova ne moras ni da doterujes,ali ja sam sve sto meni treba doterao i prilagodio za BK-5. Toliko od mene.Nadam se da sam ti bar malo pomogao.
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio nesaband za ovaj koristan post: | sinisa (08.01.2015) |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
|
![]()
Nisam znao da su u Bk seriji zadrzali opciju Make up Tools sa prethodnih serija,to je svakako za pohvalu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Izaci cu malo van teme ali nije lose znati da i u GW-8 postoji makeup tools,samo sto kod GW8 ne mozes da menjas elemnte bubnja pojedinacne vec samo ceo komplet bubnja sto je mana kog GW 8,ali koliko para toliko i muzike.
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|