|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.01.2015
Mjesto: Bijeljina
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa80 & Triton TR
![]() |
![]()
Foršpil: Bm As Bm x2
Bm----------------------- Cujem, druze, ides dole ----------------------Esm uspomene gdje me bole As---------------------- pa te molim kao Boga Ges-----(As)-Bm---- pozdravi mi nekoga Bm------Des-------- Ako pita da li pijem As--------Ges ti joj reci ne Bm------Des-------- ako pita kako mi je As----------Ges slazi dobro je Bm---------Des------------ Slazi nesto za svog druga As-----------Ges ne mora da zna Bm-------Des neka ona zivi As------------Ges--Bm kad ne mogu ja As------------------------- Ako bude s nekim, druze ----------------Esm---- baci ove moje ruze As--------------------- jos je volim, ali necu Ges--(As)----Bm---------- da pokvarim njenu srecu Ovo As sto je u zagradi se cuje samo u svakom drugom ponavljanju. |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio d0vla89 za ovaj koristan post: | diinnoo (20.01.2015) |
![]() |
#2 |
Stariji Notaroš
Registrovan/a dana: 12.11.2010
Mjesto: Južni Banat, Vojvodina, Srbija
Downloads: 13
Uploads: 2
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 475 puta u 399 Postova
Instrumenti: Gitara i još ponešto što ima žice
![]() ![]() |
![]()
Kako ja čujem, umesto ovog Es-mola ide dur:
Bbm------------------- Cujem, druze, ides dole ----------Eb---------- uspomene gdje me bole Ab------------------ pa te molim kao Boga Gb---------Bbm---- pozdravi mi nekoga Drugi put: Bbm------------------- Cujem, druze, ides dole ----------Eb---------- uspomene gdje me bole Ab---------Eb------ pa te molim kao Boga Gb---------Bbm---- pozdravi mi nekoga |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio gitar za ovaj koristan post: | diinnoo (26.01.2015) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.01.2015
Mjesto: Bijeljina
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa80 & Triton TR
![]() |
![]()
U pravu si nisam dovoljno obraćao pažnju.
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|