|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Izvinjavam se Kreso burazaru,pitao me covek koji je i pokrenuo temu za misljenje u razlici izmedju dvaa miksera i odgovorio sam mu jer vidim da je covek znalac i dosta se razume i u sprave i u muziku u globalu pa sam mu odgovorio kakav je moj stav po tom pitanju bez pokretanja bilo kakve rasprave
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
buraz Krešo,svaka čast,ovo što si napiso,ocjena 5.
Skidam kapu. Pozdrav.
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Krešo kao i uvjek pametno i mudro piše postove...ISTINA ŽIVA!!!---Naime za Korg...Nekako je uspjevo sa M,T,O1,N,I-serijom ali ove IS-serije...Jaaj živa sramota naprotiv konkurencije...Čak je i Korg bio na rubu propada...Vjerovali ili ne tamo oko 1998 ili 99 (ne znam tačno) čak je bilo govora da bi išli u stečaj zbog slabog prometa...Jedini spas i najbolje ideja im je bila legendarna PA-serija,koja ih je digla iz dna na sami vrh...Ovako kad pogledaš najkompletnije su...Možeš da sviraš "našu" (jaaj što mrzim taj izraz) muziku,Rock,Pop,Dance,skratka univerzalne su...Još plus 2 Seqvencera-Majka za fajlaše,Pa Hdd,Vokoder,Video Out,Zvučnici,Težina,Cjena,Jednostavnost upotrebe---Jednostavno pogodili su u mraku šalter za sijalicu...Eto i sad kad im je narasto budžet razvijaju tehnologiju da im konkurencija ne može ni prdnuti blizu...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pa serija je definitvno napravila revoluciju u svetu aranzera zbog cene i prakticnosti ali da ce posle ovoga jedno duze vreme biti mirovanja sa inovacijama jer mislim da vise nema sta da se prezentuje osim nekih sitnica bez kojih smo mogli i do sada
![]()
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Da mi je znat o čemu sad Roland razmišlja.
Ne gledajuć na novog Fantoma,nego u gledu aranžera?
![]() |
#7 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ubedjen sam da ce sledeci Roland biti sempler sa dosta ram memorije,ne verujem da ce oni tako lako dici ruke od nekad najprofitabilnije oblasti sto se tice klavijatura!
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dijagnoza, korg |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|