|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 16.12.2009
Mjesto: Nis
Downloads: 1499
Uploads: 2
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 26 puta u 26 Postova
Instrumenti: Roland VA76/Roland Fantom S
![]() |
![]()
Samo cu ovo da napomenem...teme od korisnika @vuk16:
12.01.2015 otvorio temu "Korg pa500 vs pa80?" 09.02.2015 otvorio temu "Roland exr5 vs exr7 vs Korg pa500" 02.03.2015 otvorio temu "Korg pa600 vs pa1x Pro Elite" |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio hadzidinic za ovaj koristan post: | nesaband (02.03.2015) |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Koliko ja vidim @Vuk je postavio vise novih tema nego sto ima postova.Bas zanimljivo.
![]() Znam da je administratorima tesko da bas sve prate ali ovakve clanove treba odstraniti zauvek sa ovog foruma.
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 15.02.2006
Downloads: 149
Uploads: 6
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 4 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Sta god da je bolje ja sam moj pa600 zamenio za Pa1x pro ("glavu za glavu") naj naj najvise zbog vokalista i jos par razloga ne vaznih za pisanje ali PA600 je radio mnogo dobro na razglasu. Ko voli manji aranzer a ne treba mu vokalist po mom misljenju PA600 je extra izbor. Nadam se da mi neko nece zameriti sto sam izneo svoje misljenje :-)
|
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Dexmusicarilje za ovaj koristan post: | vuk16 (03.03.2015) |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
@nesaband, @vuk16 : Nema potrebe za raspravom, nemojte da ode daleko, a u pitanju je skroz mala stvar. Vuk16 je dobio odgovor, mada ja te savetujem da sve što ti se svidja odeš u muzičku kuću i probaš kao svi mi. Ničije iskustvo nije isto i o ukusima se ne raspravlja. Zavisi ti dosta toga i od budžeta, ako očekuješ neki priliv keša sačekaj još malo za nešto ozbiljnije, mada možda je i rano za to jer ko se ozbiljno bavi muzikom sam sebi prilagodjava opremu. Polako i ne žuri.
![]() Neša je stari član, tu je preko 7 godina aktivno, to treba poštovati. Nemojte bez potrebe da pravimo gluposti. ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Ja sam ovde na forumu odavno i svi dobro znaju da nemam dlake na jeziku.Ovakav nacin komunikacije novog clana foruma nije u skladu sa pravilima ovog foruma.Njegovo spamovanje po forumu nije takodje po pravilima foruma. Ja cu moje misljenje uvek napisati onako kako mislim da je u redu.Ako se neko zbog toga naljuti to je njegov problem a ne moj. @EmirTotic.....ne vidim ni jedan razlog da me opominjes,pogotovo ne ovako javno.Drugi put ili me kontaktiraj na pp ili ako zelis da me opominjes javno(bez obzira sto si moderator) onda to i obrazlozi. ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|