|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.05.2013
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 11 puta u 10 Postova
Interesi: Gitare,razglasi,sport
![]() |
![]()
Jedno pitanje. Da li si utisnuo kabal u oba kanala istovremeno, klavijaturu u stereo? Taj gornji kanal radi kao mono ukoliko je samo jedan kabal utisnut u kanal.
I pretpostavljam da nema ništa u USB konektoru? Promijenjeno od denza_ (16.03.2015 u 11:29 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
da istovremeno su ukjucena oba kabla..znaci nema veze dali je desni ukljucen ili ne,levi se isto ponasa..ako je do kraja ukljucen ne radi,cim ga malo izvucem radi,ali samo mono..a u klavijaturi je ukljucen u stereo..probao sam u drugi stereo kanal,sve funkcionise kako treba...ovaj zadnji stereo me zeza.
Dodato: Stvarno mi nije jasno...neznam kako ja da ponovo ukljucim ako je nekako promenjen da radi kao ulaz za efekat..
Ženu dupe krasi...a tortu orasi... ![]() Promijenjeno od MikiB (16.03.2015 u 17:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Crveni potenciommetar ST2 mora biti pojačan. To si predpostavljam probao.
Ako koristiš MONO jack-ove, ako USB kabl nije uključen u A&H, ako nema ništa upiknuto PLAYBACK IN i kanal ne radi i dalje, onda ga vrati tome prijatelju od kojeg si ga posudio. ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | MikiB (21.03.2015) |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Casper..sve sam probao...i pojacao svaki potenciometar..i nista..vraticu mu..e sad dali moze da bude neki prekid i ,da kazem fizicki?U mixeti...dali da je salje na servis..
![]() |
#5 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Može biti, tko će znati?
S obzirom da se ovi ulazi mogu konfiguritari na različite načine, lako je moguće da su zbog nestručnog korištenja "dobili po piksi". |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | MikiB (22.03.2015) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|