|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
To praktički i jest samo jedan prelazak granice. Iz IT u SLO nema kontrole, jedino su ostale kućice kao podsjetnik na granicu. Između SLO i HR je samo prolazak i rutinski pregled putovnica. Stvari ne gledaju jer ih to ne zanima s obzirom da više nema carinjena robe.
Ako se iz Vicenze krene u 4 ujutro u Beogradu ste bez problema oko 14 sati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
krecemo vrlo verovatno i pre 4...skoro kad smo isli do Splita, slicna kilometraza kao do Vicenze, trebalo nam je tacno 8 i po sati do BG...ovde uz malo zadrzavanje na granici izmedju SLO i HR, pa neka bude i tih 10 sati voznje, ne verujem da ce biti vise...videcemo
![]() Dodato: Evo me drugari da se javim kako je prosao put...kad smo isli za Italiju, stigli smo za tacno 8 sati bez ikakvih problema, put prosao super...Ali problem je bio vratiti se za 8 sati nazad...Elem put nazad je tekao ok, imali smo zastoje za dorucak i neki odmor oko sat i po vremena, mozda i malo duze, jer smo krenuli rano ujutru oko 5 sati, posle svirke, naravno umorni, pa smo pravili nekoliko pazuza...Najveci problem je bio kad smo stigli na hrvatsko-srpsku granicu na Batrovcima, kilometar pre granice ceka patrola i sve preusmerava na neki donji manji prelaz, jer je na Batrovcima bao sistem kako nam rekose, racunari ne rade, i mogu samo Drzavljani evropske unije da prodju, mi ostali moramo na dodji granicni prelaz Tovarnik...Do tovarnika smo prvo putovali skoro sat vremena, malo manje mozda, jer ne znamo put, a kad smo stigli na granicni prelaz imamo sta da vidimo, kilometarska kolona,, ispred nas je bilo oko 100 vozila, a samo jedan salter...kad se tad nisam slogiro, nikad necu ![]() ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od Milan$ (06.04.2015 u 17:53 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Uff, čitam i proživaljam kao da sam ja putovao s vama
![]() Bitno je da ste stigli na vrijeme, "malo" na knap ali sve je dobro kad se dobro svrši. JBM-ti "sisteme" i tu kompjuterizaciju, ne možeš ni na WC bez tih "kumpjuktera" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ma bezi sve neki stresovi, ja se nadao da cemo i nazd fino kao kad smo isli, pa stignemo ranije, pa kontam stici cu i da odremam kuci malo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|