|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 22.05.2008
Mjesto: Novi Banovci
Downloads: 652
Uploads: 2
Rekao HVALA: 271
Zahvalili mu 127 puta u 123 Postova
Instrumenti: g 1000/korg pa4x/Tyros5/Sx900
Interesi: nista posebno
![]() |
![]()
Savaka cast, treba dosta vremena, znanja i zivaca da se uradi ovako nesto. I sam se igrao sa Midi commanderom preko telefona i vidim da je jako koristan program, dobro dodje za bilo koju klavijaturu. Nego imam vec laptop i koristim ga kao mixer u kombinaciji sa presonusom, i ne kupuje mi se jos i tablet. Sad trazim neki slican program kao Midi commander ali za windows, dali neko zna mozda...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
@nicic
Mislim da sam cuo da je korg PA600 sa novim updateom dobio mogucnost da mu se moze prikljuciti tablet,ali nisam siguran.Ako neko zna za sigurno,moze da potvrdi informaciju. Po teoriji bi trebalo da moze na svakoj klavijaturi sa usb prikljuckom uz poznavanje midi protokola,naravno... @dmmacak Hvala kolega,ne znam za takav program na windowsu ali mislim da za android ima programa koji bi ti vrsili posao miksera... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | nikola_nis (16.05.2015) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|