|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.827 puta u 1.361 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ako te ne "smeta" ova razlika u cijeni, onda je sve jasno. Da napraviš potvrdu sam sebi, dovoljno bi bilo napraviti A-B test, tj. istovremeno zasvirati na istom ozvučenju na jednoj pa na drugoj klavijaturi. Naravno, ako imaš mogućnosti to.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.05.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
To bi' bilo super da mogu da probam obije klavijature na istom ozvucenju, ali nisam to u mogucnosti.Yamahu sam malo probao u prodavnici instrumenata, a Korga nisam jer ga vise nema u prodaji. Cijena mi nije bitna, jer hocu da kupim klavijaturu koju necu mijenjati duze vrijeme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.827 puta u 1.361 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Svakako da se top modeli ne kupuju svake godine. Da li sada platiti skuplje i imati noviji model, da li kupiti PA3x pa da PA4x izađe za par mjeseci ...
Možda je ipak bolje da se strpiš još malo. Poslije ljeta će biti jasno da li Korg uopće ide i kada ide s novim modelom ... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | Daki96 (10.05.2015) |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.05.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Razmisljao sam i o tome da sacekam da vidim kada ce i da li ce izaci Pa4x, jer nije mi bas hitno da kupim odmah klavijaturu. Tako da cu mozda i sacekati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|