|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.09.2007
Downloads: 2203
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
![]() |
![]()
Oni koji su otvarali BK9 kazu da slot za kartu ne vodi nigdje
![]() Inace cijena je sad po meni tu negdje, realna (za dva displeja iz kenozoika) pa uskacem u voz. Jos da je neko podsjetio inzinjere da je Roland davno imao hand pads a ne da se audio okida tipkama, ideja je zbilja za zatvora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Dok cekam odgovor na prethodno pitanje evo jos jednog da ne zaboravim.
Zalim da na solo boju stavim tri efekta,Reverb(hall),Chorus(Delay) i Mfx.Da li je Delay iz chorus sekcije pravi Delay ili samo verzija Chorusa tj. da li ce izobliciti boju ili samo ponavljati istu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 23.05.2014
Mjesto: Srbija
Downloads: 5
Uploads: 0
Rekao HVALA: 28
Zahvalili mu 36 puta u 27 Postova
Instrumenti: Yamaha NP-V80, Digitech VL3D, Roland BK-9
![]() |
![]()
Ponavljaće bez izobličenja boje, to je pravi delay efekat koji može da se našteluje po želji kako hoćeš, nešto slično kao i na eksternim efekt procesorima.
Meni je ovo, pored reverba, jedan od najvažnijih efekata za boje. Bez toga svaka boja mi zvuči plitko i prazno kao na nekim jeftinim sintovima. Meni je ovo startna postavka za boje čim uključim BK i od ovoga posle pravim sve dalje što hoću.
Sledeći član vam se zahvalio SMusic studio za ovaj koristan post: | Boban010 (20.05.2015) |
![]() |
#4 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
To je dobra stvar jer ovo znaci kao da imamo devet efekata istovremeno sto je veliki napredak u odnosu na cetiri bedna Korgova efekta!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ajde Boki kupuj taj BK 9 pa javi i meni gde ima da se kupi po toj Pirocanskoj ceni.
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Nadam se da nece zameriti sto postavljam link,ali evo,znaci cena za nov BK9 u Thomanu je 1499 eura sa tri godine garancije.Polovan bi trebalo da bude nekih 1200-1300max..
http://www.thomann.de/de/roland_bk_9.htm Jedan se prodao na ebay-u za "tricavih" 1066eura,video sam licno! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Hmmmm,kad malo bolje razmislim to je za moj dzep i dalje preskupo.
Kad malo bolje razmislim BK 5 mi savrseno odgovara i ne vidim ni jedan razlog za nekom novijom od nje. Priznajem da je BK 9 bolja klavijatura,da ima vise mogucnosti nego BK 5 ali je i skuplja.Recimo Dirka na BK 9 me je odusevila,dva ekrana nisu bas najsretnije resenje,tu su je ustinuli i obogaljili bas dosta. Umesto da su stavili jedan veci ekran recimo kao na E 80 to bi bio pravi pogodak,ali naravno,Japanci su to.Boki, oni su ti vece stipse nego tri Pirocanca zajedno. ![]()
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|