|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Kolega koji ti je rekao da midi fajl ,,bolje izlazi" na Pa80 nego li na Pa900 ima ozbiljno oštećenje sluha. Možda zato što Pa900 ( logikom) ima savremeniju sintezu zvuka, te pored midi fajlova reprodukuje i MP3 fajlove... Isti midi fajl će na obe u najboljem slučaju zvučati ,,isto" . Zvuk midi fajla tj razlike u zvuku se proveavaju preko ozvučenja ( ili slušalice)... Zvučnici na njima nisu istog kvaliteta i izrade. Da ne bi bilo onih kulinarskih izraza da na nekoj ,,izlazi" ,,masnije". Nikako razlika u zvuku neće biti tipa metalofon i simfonijski orkestar ... O moj Bože....
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (03.07.2015 u 12:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
a to sto si napisao da na pa900 moras eksere da udaras u displej,koja glupost,zato sto brat i ja posedujemo pa3x i pa900,pa900 displej radi besprekorno duplo bolje nego na pa3x i pa900 je takodje dosta brzi od pa3x ,stavi npr isti sempl u pa900 ili set i ukljuci stopericu ,pa900 ga kolje debelo
![]()
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.04.2015
Mjesto: Kragujevac
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Klavijature
Interesi: Sviranje, spavanje, ....nje :D
![]() |
![]()
Ljudi nisu zadovoljni kako god da okrenes...Svijetu se ne moze ugoditi!
Svi kazu da nije dobra izrada pa900 - ne valjaju plasticno kuciste, tasteri i dirke...KORG izbaci pa3x le koji donosi sva ta poboljsanja, a za njega ne kazu da je bolja verzija pa900 nego da je "osakacen" pa3x. Znaci kako god okrenes klavijature se posmatraju iz najgoreg moguceg ugla! A treba biti realan malo. Bio sam u radnji u kojoj sam probao jednu za drugom pa600, pa900 i pa3x le i mogu da kazem da ja mislim da se na oko vidi kvalitet i prednosti i da kako kazu na forumu "svaka stoji iza svoje cene", a kada se, navedene klavijature, probaju jedna za drugom razlika koja je vidljiva okom se i oseti ![]()
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 13.01.2011
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 4
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Korg Pa2x
![]() |
![]()
Kako generalno radi Vokoder na PA900, posto bih je zbog toga uzeo, i naravno sekvencera, rodjak mi je nasao u Holandiji za 1050 evra, NOVA, mada se razmisljam izmedju nje i PA2XPro...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|