|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]()
Ako bih birao sad trenutno onda bi S970 uzeo sigurno prije Trojke!
512 MB sasvim dovoljno samplinga i sto je najbitnije Loda ih odmah.Bogami kod trojke je to minimalno 20-ak minuta....ako ne i duze..... |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tyros2 za ovaj koristan post: | NordX (03.07.2015) |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 17.03.2010
Mjesto: Beograd
Godina: 35
Downloads: 218
Uploads: 4
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 3000
![]() |
![]()
Iskreno sam se obradovao kada sam video ovu temu, izgleda da je doslo vreme da se menja stara psr tri iljade
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 23.04.2014
Mjesto: Beograd
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Takodje sam se obradovao kad sam video ovu temu i saznanju da je yamaha krenula da radi konacno pravu stvar. Posle ovoga, mislim iskreno da Korg krece da tone ali ce trebati dosta vremena za to. Yamahi svaka cast!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Za soma i kusur eura, ovo radi odlično ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.06.2009
Downloads: 96
Uploads: 0
Rekao HVALA: 19
Zahvalili mu 64 puta u 64 Postova
![]() |
![]()
Ovo je stvarno vise nego dobro!!! Narocito onaj jazz stil kao da sam pored big benda. E sad ostaje dilema da li user moze napraviti tako kvalitetne stilove kao sto su fabricki, jer ovo je zaista uradjeno vrhunski! Ovde samo nasnimi vokal i eto ti gotov CD. Skidam kapu yamahi za ovaj model
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Možeš sam napraviti Stylove u klasi originalnih, tu nema nikakve dileme. Naravno, potrebno je znanje ali ograničenja pri izradi nema, svi alati su dostupni.
Pored toga, možeš kombinirati sve dijelove (partove) iz originalnih i vlastitih Stylova i tako uz malo truda dobiti ono što ti je potrebno. Kada se tome pribroji da ovaj model "svira" sve Stylove koji su dostupni za Yamahanihe aranžere (izuzev audio stylova Ty5 i psr950), onda sreći nema kraja. A ni materijalu koji se može iskoristiti. Promijenjeno od casper (03.08.2015 u 10:04 sati) Razlog: ispravak navoda za audio stylove |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ipak treba malo stati na loptu i isprobati te nove yamahe u radnji. Tako je kod mnogih novih modela, najprije oduševljenje a tada se ipak ispostavi da se ipak radi o proizvodima srednjeg ranga. Ovaj demo je dobar, kvalitetan. Kao i svaki drugi demo Yamahinog brenda. Evo na netu Michele VOnken i PRS2100, ludilo koji demo! Al mene interesira da li 770-tka ima npr. articulation trumpet koja je u mojem T2? Ono što čujem su za sad tek nijanse i uopće me 770-tka ne impresionira. Display, ok, ali manje bitno. Bitnije su mi tipke koje su u tim modelima zasigurno očajne. Da ne uspoređujem 970-tku koja će koštati oko 2000 eura, možda kod nas još više a nema super articulation 2 soundove koje ima T3; one fantastične klarinete, saxe... U Eurounitu sam probao psr950 i mogu vam reći da nikad nebi mijenjao Tyros 2 za 950. A 950 je kao novi model jedamput skuplji od mojeg starca-bez super articulation soundova; ma brilijantno! Poslovna politika je i dalje poslovna politika koja nas košta novaca a kad dofuramo klavijaturu doma onda i živaca. Malo pričekati.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Vredan član društva
|
![]()
Druze,ne znam na kojoj si trojci imao priliku vidjeti da toliko ucitava semplove.Kod mene ima oko 600 Mb semplova,sto instrumenata,sto audio isjecaka koje koristim u ritmovima,i ucitavanje je oko pet minuta.S time da mogu svirati za pola minute sa internim farbama dok se semplovi ne ucitaju.
![]() |
#9 | |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Predpostavljam da si mislio na moj post i ovaj dio rečenice u njemu
Citat:
Pet minuta učitavanja 600MB samplova je jako, jako sporo učitavanje ... ![]() Tehnički gledano, ova karakteristika nije vezana uz brzinu učitavnja podataka u RAM, nego problem leži u koncepciji klavijature gdje se podaci prilikom paljenja moraju sa prebacivati sa HD-a. Kako god da gledaš, za današnje pojmove se radi o zastarjeloj tehnologiji i ovo vrijeme dovođenja klavijature u potpunu funkcionalnost je odraz upravo te činjenice. Možda to nije toliko bitno za samo rukovanje i sviranje na klavijaturi ali u odnosu na novije modele je svakako ograničavajući čimbenik. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() Citat:
Na Tyros5 sad imam 1023 MB I vjerovatno preko 20 000 "single waves" I klavijatura ucitava samo paar sekundi. Naravno da ne govorimo o tome da na Tyros3 je maximalno moguce samo 5000 "single waves". Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|