|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Odličan prijedlog. Ima jedna takva na njuškalu za 4 000 kn, s koferom. Za taj novac i ono što vama treba je to bolja opcija od svega predloženog. Samo treba provjeriti ispravnost.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio casper za ovaj koristan post: | djabua7 (12.07.2015) |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 07.07.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Upravo sam provjerio na njuškalu i ima dosta oglasa za prodaju Yamahe (uz kofer) po 3 tisuće, čak i 2,500kn.
Mene samo zanima jel s miksetama ista stvar, kao i sa ostalim instrumentima i sl., da više godina korištenja, mogu dovesti npr. do šumova kod mikrofona, instrumenata i do još kojekakvih grešaka, ili stvarno mikseta može biti super kvalitete,ako je na njoj godišnje svirano po 20-ak gaža (kako je navedeno u jednom oglasu)? Što se tiče ostale opreme. Imamo skroz solidne 2 aktivne zvučne kutije,ali nisu skroz naše,pa i to planiramo s vremenom uzeti novo. Behringerove najvjerojtnije,jer sam za Behringerove zvučnike uglavnom samo vidio pohvale,a ne kao za miksete ![]() Mikrofoni također bolje kvalitete. Shure ugl. na prvom mjestu... Kako skupimo novce, kupujemo 1 po 1 ,ali da budu kvalitetni ![]() Za širokopojasne još nismo ništa odlučili koju marku uzimati itd.,a i to ću vas zamoliti za savjet,kad budemo opet s nekom lovom raspolagali i išli u kupnju ![]() P.S. Ima li efekata u Allen&Heath mikseti i što mi točno znače sami efekti (možda nešto kao da ubacim jeku i sl.)? Ima li usb ulaza kod ove Yamahe? To me zanima, jer ćemo definitivno sa zborom probati nasnimiti npr. neke amaterske snimke preko kompa. Allen&Heath ZED18 sam izabrao,jer je ZED16 skuplji. Ne znam točno zašto,ali tako je. Promijenjeno od djabua7 (12.07.2015 u 00:56 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Efekat ti je potreban prvenstveno zbog pjevačkih mikrofona, to je ono što si nazvao jekom.
Zad16 je skuplji jer ima efekat (oznaka FX uz naziv), dok je varijanata ZED 18 bez efekta. Yamaha MG24/14 FX nema USB ali se može snimati analognim putem. Kao i kod ostalih tehničkih stvari, problemi su uvijek mogući kada kupuješ polovno. Treba provjeriti ispravnost, najbolje da to uradi netko s iskustvom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|