|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Zvučnici Ono što treba da da dobar zvuk |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Hehe ,super.
Pisi utiske o zvuku ,to je najvaznije ![]() Meni su ostavile utisak da najvise prednjace u odnosu na DSR u visokim tonovima i toplini u zvuku.Ali ukusi su razliciti... Javi utiske ... pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Neso,
Koje postavke skretnice si koristio ili koristis za SRX u kombinaciji sa subovima? Ja cu najverovatnije da idem u PRX718XLF sa punim signalom I da iz 718 idem u SRX812P I da skretnicu podesim na 120HZ u samim SRX-ovima. Imas li neki drugi predlog? Na par foruma sam citao da ta kombinacija u principu radi najbolje sa SRX812P. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
80Hz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
![]() |
![]()
Kao sto Marjan rece koristio sam rez na 80hz 24dB BW .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 06.02.2006
Mjesto: USA
Downloads: 283
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
![]() |
![]()
Da li je 80Hz informacija bazirana na nekom drugom sub-u?
PRX718XLF DSP skretnica ja na 100Hz a izlaz za satelit (Top speaker) je podesen na 120Hz 24dB slope. Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
![]() |
![]()
Da ja sam koristio sub SRX 718 kome je preporucen rez 80hz , sateliti SRX 715 iznad 80hz.
Dodato: ![]() Dodato: Pre toga sam imao kombinaciju JBL SRX 725 , subovi SRX 728 takodje je rez bio preporucen na 80hz . ![]() ![]() ![]() Promijenjeno od neshatomic (17.07.2015 u 13:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|