|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ketron SD7 košta oko 3000 eura ako se ne varam. U odnosu na cijenu PSR S970, on bi trebala biti sasvim druga/viša klasa instrumenta.
Vidim da si estetski tip, i da si više obratio pažnju na izgled nego na sound klavijature. ![]() Kod Yamahe ne postoji problem nekompatibilnosti ritmova. Svaka klavijatura novije generacije će potpuno dobro svirati i raspoznati sav materijal izrađen na starijim modelima. Kao što si i sam probao, ne brini se oko toga. Audio Stylove ćeš lako prepoznati (ako budeš imao prilike opet svirati) po tome jer iznad naziva Styla piše +Audio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]()
da, očaralo me je to da S970 izgleda bolje od S950 ali naravno da sam probao i boje i ritmove. No nisam ih komentarisao jer je jasno da S970 zvuči jako dobro . E sad ako je bila greška što to odmah nisam napisao, onda da sad to ispravim i kažem: da, S970 zvuči jako dobro ! Druga je stvar hoće li zvučati dobro kad se priključi na ozvučenje... Trebalo bi još probati i vocalist-a...
Pokušat ću otići ponovno i probati audyo-styles pa da napišem utiske... Zna li se gotovinska cijena S970 u HR (u kn ili eur - svejedno) ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Ma nije nikakva greška što nisi opisao doživljaj sounda, nego mi se (u)činilo po tvom opisu da nisi obraćao pažnju na to.
Gledaj, Yamaha će na ozvučenje izaći upravo onako kako ti se učinilo i na probi. Možda će ti doživljaj sounda biti i bolji jer će veća snaga/jačina na kojoj slušaš, klavijaturi donijeti onaj pravi groove. Vocalist bi trebao raditi isto kao na Ty4 iliTy5, poslušaj demo od @mikimiki, on ima svojih live snimaka sa Ty5. Ovisno što očekuješ od VH2, po mom mišljenju je to dobra srednja klasa vocalista. Info je da će kod nas u HR, psr s770 doći u trgovinu 03. 09.. Tko napravi uplatu ovih dana (predprodaja) imati će povlaštenu cijenu od 900 eura. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|