|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Točno je da nije dobro kada ne postoji konkurencija. Takva situacija jedino ide u prilog onome koji ima monopol, a kako mi se čini preuzima ga Yamaha. Na sreću, cijena koju su postavili za novu seriju (za sada) ide na ruku korisnicima.
Sjećam se dobro vremena prije '90 tih. U to vrijeme sam svirao AX7, "starijeg brata" od ovog oltimera AX5 kojeg tip pokušava prodati za velike pare. Valjda je čovjek sentimentalno vezan za plastiku. ![]() Iako sam svo vrijeme svog OMB staža svirao Technicsa koji je bio moj favorit među aranžerima, mislim da su postojala četiri ključna momenta u aranžer napredku. '93 godina i Korg I3, onda dolazi neprežaljena G serija Rolanda da bi nakon toga PSR9000 postavila ljestvicu toliko visoko da ju niti sama Yamaha nije (željela) preskočiti dugo vremena. Nakon toga je u nizu došla neizostavna Audya .... Danas je situacija takva kakva jest i čisto sumnjam da će se u budućnosti događati ovakva "smjena brendova" i pravo tržišno natjecanje. Promijenjeno od casper (21.08.2015 u 11:33 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|