|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Satriani
Registrovan/a dana: 22.07.2008
Mjesto: Mostar, Hercegovina
Downloads: 681
Uploads: 10
Rekao HVALA: 25
Zahvalili mu 324 puta u 277 Postova
Instrumenti: Yamaha Tyros3, Bugari Banger Exclusive, Roland Fantom G7, Yamaha V50, Hohner Atlantic IV
Interesi: Muzika, Informacijske tehnologije, Biciklizam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni se čini da ja bolji ručni rad odavno nisam čuo i da može konkurirat mnogim "talijankama".
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Evo ovako da kazem od svih presidenta iza 85 je bolja za 2 klase
a zasto tako kazem nebi se postidela ni sa onom od 80 god nego te harmonike od 78 do 83 -85 god imaju legendarne dirke ai starost cini svoje drvo peva sve bolje od godina starosti itd sve u svemu svim ovim harmonikama sto danas prave ova je zakon ,jer kad se uzme recimo SIWA ona kosta duplo skuplje kao jedna od najeftinijih harmonika ide izmedju 6000e i 8000e tako sam cuo od drugarakoj je ima ovaj president kosta 3,500 e sad da nepricam za druge harmonike od 10000e samo su napucali cene a nista ne vrede Veliki pozdrav drugari.
![]() |
#3 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Nele,nemoj kvariti svoju temu Demo snimci.Mozda bi mogli da otvorimo novu temu pa da diskutujemo o prenaduvanim cenama harmonika.
Slazem se sa tobom da su cene harmonika neopravdano "naduvane".Ne znam sta je dovelo do toga da su cene tako visoke,ali znam pouzdano da se takve harmonike sa naduvanim cenama ni ne prodaju tako lako nego se vrte po oglasima po vise od godinu dana. Za koji dan ce majstor Moma zavrsiti jos jednu takvu harmoniku pa cu otici do njega da je probam. Verujem ja tebi da je ta harmonika odlicna ali je po meni i to previsoka cena.Ipak niko u Srbiji nema kvalitetno drvo da bi napravio perfektan korpus harmonike.Uglavnom nasi majstori koriste camovinu za korpus koju raznim lakovima za drvo pokusavaju da prikriju,fakticki tu lezi njihova zarada na instrumentu i zato mislim da je cena za rucni rad takvog instrumenta previsoka. Ajde ti nama postavi neki demo,malo nesto Makedonsko,za mene i ostale clanove foruma. Pozdrav ![]()
![]() |
#4 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Lepota od harmonike Skandali super6 iz 1968 godine
https://www.youtube.com/watch?v=ugUHu611fSA Izuzetan istrument.
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Nele gde si bre ti...nema te....pre neki dan mi se ucinilo da sam te video u Zelezniku.
![]()
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nisi druze pogresio jesam od petka sam u Zelezniku.
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Ja sam moju harmoniku prodao,skoro da ne prodje noc a da ne sanjam kako sviram u nju.
Pozdrav bata Nele. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|