|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.09.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Moja greska izvnava se. A cini mi se da je neko pisao o nekim promenama na MIDI ovde. A desnu stranu kad kazem mislim na ono kad kliknem BALANSE pa ima s leva na desno SONG, STYLE..RIGHT1 i RIGHT2 i sad neki MIDI treba da se smani na SONG npr na 90 a RIGHT1 je uvek 100, pa sledeci treba da ostane STYLE na 100 al da se smanji RIGHT na 80 i to je bas muka. I nekako sve podesim, smanjim gitaru il bubanj u m MIXING CONSOLE al kako da ostane tako zapacen? Ja sam tako ulazio u SONG CREATOR pa tako snimao al ne vredi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Odvojio sam tvoja pitanja u novu temu i sada možemo dalje.
Pozicija volumena kod BALANCE menija se može zapamtiti samo u REGISTRACIJAMA. Dakle, volumen SONG, STYLE, RIGHT1 ... se može memorirati samo u registraciju. Podešavanja u MIXING CONSOLE se isto tako mogu pohraniti u registraciju ali ona mogu memorirati i na "nižoj" razini. Sve što podesiš u MIX CONS u području Styla možeš pohraniti kaao novi Style. Svih 16 kanala u SONG-u (MIDI fajl) se mogu pohraniti preko SONG CREATOR-a u novi midi s izmjenjenim postavkama. Nadam se da si me shvatio. Ne možeš BALANCE pozicijie pohraniti u SONG, tj midi fajl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.09.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Uspeo sam nekako, hvala. Neki, ali malo ih ima, MIDI ne mogu da budu prepravljeni, odnosno nema opcije za cekiranje ili izmenu VOICE..ili bilo kog dela npr da se pojaca ili smanji bas i slicno, ali 90% trpe prepravke i mogu da budu tako snimljeni.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio yamaha psr 1500 za ovaj koristan post: | rame (19.09.2015) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|