|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Moje misljenje koje vjerojatno ne zanima nikoga je da ce vjerojatno najvise PROFITIRATI FAJLASI zbog mogucnosti midi file to style.Po mom vidjenju midi fajl ili mp3 se moze i mnogo jeftinije pustati(SVIRATI)Sa ovim postom ne zelim nikoga uvrijediti, jer svatko se bori na svoj nacin kako zna i moze.Jedino me u citavoj prici tjesi da gledajuci snimke na YT da aranzer polagano ali sigurno prelazi u dinosauriju( zaborav).Pratim i misljenja kolega na stranim forumima(Musiker Board) gdje se i oni zale da je posla sve manje i manje.Ljudi sve vise angaziraju Dj koji su jeftiniji i fleksibilniji od nas glumaca, komicara, prodavaca magle itd.
Jos uvijek i sve vise smatram da jedan muzicar koji zna da svira moze da svaku tezgu odradi sa 20-30 ritmova i toliko zvukova za puno manje para. I da zvuci dobro! Oprostite malo sam se zanio u svoj monolog Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|