|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Evo ga krenio je...idući moj reply ovdje će biti sa windowsa 10 nadam se...update-ao sam bios na tu F6 verziju, ali ne preko ovog linka što si mi dao, izbacivao mi je neku grešku, nego sam preko Gigabyte app centra to odradio, (ironija: cijelo vrijeme sam imao taj App centar instaliran pošto sam nadogradio prije 2 tjedna bios) uglavnom, f5 sam imao verziju, ali eto, sa ovom f6 su riješili taj bug sa bootanjem desetke. I još sam morao konvertirat HDD u GPT, i evo sad čekam, pa se javim. Casper, hvala na svemu dok ne zapnem ponovo.
Poslano sa mog HTC Desire 816G dual sim koristeći Tapatalk Dodato: evo ga uspješno instaliran win 10, jako sam zadovoljan kako mi radi, malo je bilo muke, i još me uvijek pati zašto nisam uspio preko windows update-a to srediti, ali eto, možda jednog dana probam ponovo sve, pa da mi srce bude na mjestu. hvala još jednom casperu, i svima koji su sudjelovali....
Promijenjeno od dalibor jarmina (02.11.2015 u 18:39 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 344
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.827 puta u 1.361 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Nadogradnja sa sedmice nije išla iz istog razloga, trebalo je prvo flešati bios.
Bitno je da si riješio problem, uživaj u desetki. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|