|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 127 puta u 115 Postova
![]() |
Razmisli malo o ovoj mogucnosti: Midi kontroler, ipad i aplikacija Korg iM1?
Moze biti rabljeni ipad 150-200€,Master keyboard 50-100€ i na Korgovoj stranici pogledaj sto sve ima od aplikacija. Do kraja godine popust od 50 posto za svaku aplikaciju. Cini mi se da iM1 kosta oko 20€, a imas i drugih aplikacija. Dodato: Zaboravio sam na kabel koji ti treba da to spojis. Promijenjeno od ffb (09.12.2015 u 08:35 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 08.08.2013
Downloads: 170
Uploads: 1
Rekao HVALA: 91
Zahvalili mu 22 puta u 21 Postova
![]() |
Mislim da se kljava m1 pojavljuje oko 1990 godine ili malo prije prvi put, imao je kolega, 250 eura je ipak previše, rekoše ti kolege gore oko 100 eur. Mnogi bendovi i danas sviraju na nju, kolege su ti sve več kazale. a ja lično je ne poznajem.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 24.11.2015
Downloads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
Hvala na savetima... pozz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Vredan član društva
|
A zasto i placati aplikaciju za iPad ,kad moze da se nadje za dzabe ista aplikacija za windows. Radi i kao standalone i kao vsti u nasim omiljenim programima
|
|
|
#5 | |
|
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.07.2008
Mjesto: Vukovar
Godina: 35
Downloads: 302
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 34 puta u 28 Postova
Instrumenti: Yamaha Montage 7, Yamaha Genos, Yamaha Tyros5, Korg Kronos X 61, Kurzweil PC3 76
Interesi: Sviranje
![]() |
Citat:
Ja bih ovo podržao, s obzirom da klavijatura M1 ima samo 16 glasova polifonije (možda čak i 8), a za aplikaciju siguran sam da ima minimalno 128 glasova. Uz to u aplikaciji dolaze i svi mogući zvukovi koji su izlazili na karticama za M1. |
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|