|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
@Morison upravo o tome i govorim da zvuk koji okacimo ovde u vidu audio snimka ne moze da bude merodavan za ocenu kavliteta zvuka jednog aranzera vec cisto okvirno onako kao primer da znamo od prilike sta moze da se ocekuje. Nadam se da se ne ljutis za ono da ti snimci "tanko zvuce".
![]() Imas samo malo drugacije parametre sto se tice bubnja u odnosu na onaj koji ja postavljam na E80 i na snimcima kao da nedostaje malo basa u svemu ali to je sad sve stvar ukusa,a i nebi bilo dobro da svi isto zvucimo. Inace kad se recimo puste ritmovi koje si sredio za E80 i i BK7m preko ozvucenja to je onda savim druga prica ,zvuci extra iako nemao sigurno isto podesen izlazni EQ i compressor jer moj stoji na fabrickom - standard. @ivangajic01 EQ za svaki element bubnja postoji kod rolanda jos od G70 mnogo pre Pa3x.. ![]() Promijenjeno od casper (07.01.2016 u 19:09 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.01.2008
Downloads: 144
Uploads: 0
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 27 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
Hvala na informaciji,nisam imao dodira sa G 70,uzeo sam PA3 za primer jer sam ga do pre mesec,dva posedovao o on ima vazda zezancija za edit....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 25.10.2005
Mjesto: USA
Godina: 54
Downloads: 930
Uploads: 15
Rekao HVALA: 162
Zahvalili mu 115 puta u 109 Postova
Instrumenti: Yamaha psr A-5000
![]() |
![]() Citat:
Pored Tyrosa5 u svirci koristim i, PA900,,i nikad ne koristim na njemu touch screen,da bih nesto cackao ili mjenjao u toku svirke.Ritam uz TS i to je to. A kao sto kolega rece navika je cudo,tako i pored toga sto PA900 ima touch screen i veoama brzo se pristupa zeljenim mjestima u toku pravljenja ritmova ili sredjivanja....Tako i Yamaha ima PC programe koji su cudo u poredjenju sa KORGom i sa kojima se dosta brze sve sredjuje nego u samom KORGu. Trebalo mi je vremena da se naviknem na te programe ,,ALI navika je cudo ![]() Sto se tice E-A7,ono sto sam do sada vidjeo i cuo,SVIDJA mi se .Iz prilozenog se daa cuti da ce ovo biti veoam upotrebljiva klavijatura pogotovo za Balkansko trziste. DOBAR posao Roland! Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
Ćlan 2 Vam se zahvalio, tyros2, za koristan post: | SMusic studio (24.12.2015), VUNIMRAV (25.12.2015) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|