Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 24.12.2015, 15:21   #1
GALA
Kao kod kuće

GALA's Avatar

Registrovan/a dana: 21.06.2007
Mjesto: Vinkovci
Downloads: 11738
Uploads: 21
Rekao HVALA: 16
Zahvalili mu 51 puta u 43 Postova
Instrumenti: Pa5x,M3
Interesi: Studio
GALA befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
GALA pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Evo da i ja malo pripomognem u iskustvima s XR12 posto sam sad vec bivsi vlasnik....ovako cu krenut:Xr12 sam uzeo naj vise radi 2 efekta po kanalu i Master Eq jer moj Zed60-14fx nije to imao a Behringer B1800d i b615d je vapio za tim...medjutim kad sam ukljucio xr12 osjetilo se da je Horna malo manje vristila to mi se i svidilo medjutim nisam ja bio zadovoljan s kutijama i ja tu mjenjam razglas kupio Mackie HD1801-Srm450v2...eee sad Xr12 pokazuje problem,vec sam poceo ludit fali frekvencija u basu,ima basa al nekako cudan pomalo prazno i pati Binove osjecam u zvuku kao da ce probit zvucnik,cudne fekvencije nesto ima previse a nesto toliko fali..jednostavno u bass binu je falio udarac...idemo dalje mikrofoni sta reci malo telefonirali kao i na svim do sad behringer mixetama nije strasno al to je behringerov ton..to je to..nije to ni proslo kraj midasa,..Efekti cak i ok za zacudo bozje Hall naj bolji do sada na beri,..nakon toga kad sam uvidio da to nije to doneo sam mixete da usporedim i da probam..MixWizard3-Zed12fx-yamaha 01v,Mackie Vlz3.1604 tako neka oznaka..znaci na svim tim mixetama Binovi su imali udarac,u basu je bila cista dubina bez ikakvog napetog tona,sve je utegnutije i ima cvrsci ton a i dalje cist i mekan...kupio sam A&H MixWizard3 16:2 i ne pokusiram vise nista...jos da nadodam Digitalija mi nije ni malo strana,poznam frekvencije i znam rukovati s digi mixom...moja preporuka ako bas hocete digi mix daleko bolja varijanta Yamaha 01v...molim bez nekih losih komentara ovo je moje osobno iskustvo jer sam s tom spravom zagazio malo dublje...vjerovatno je X32 puno bolji i nema tih problema u tonu jer i puno vise kosta...znaci ovo sto sam napiso to vazi za sve ove mixete behringrove tipa Sl2442 itd... Neznam sad tocnu oznaku ....eto toliko od mene...pozzzz

Promijenjeno od GALA (24.12.2015 u 15:25 sati)
GALA je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
behringer, digitalni, mixer, x18, xr18

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 06:33

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije