|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Početnik forumacije!
|
Puno vam hvala na informacije.
Kuki, pisacu ti na pvt. Pozdarv svima . |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
Koliko se ja secam, PSR3000 prima semplove a S900 ne prima semplove, tako da to ne bi bilo moguce. Jedino bi interne boje (koje mogu biti i editovane) mogle da se prebace.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Početnik forumacije!
|
Pa zapravo Yamaha psr 3 000 ne prima semplove,nema sempler.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Kao kod kuće
|
Ni jedna ni druga nemaju sempler i ne primaju semplove!
A sto se tice internih boja,obe citaju VCE format!
|
|
|
#5 |
|
Pravi prijatelj foruma
|
Oba sinta ti citaju VCE i SWV i LIV plus sto ima S900 dodatih nekoliko boja koji su sa Tyros sinta .Inace su jim karakteristike iste samo je raspored dugmica na sintu malo bolje prilagodjen za live svirku . Oba sinta citaju sve direkt sa USB sticka na kojem mozes da imas sve po registracijama . Ako si prije imao yamahu i poznajes koncept rada i pozivanje boja i staylova neces imati nikakvih teskoca da se naviknes na taj sint .U sam sint sejvas samo par stvari koje su ti bas potrebne sve ostalo ti stoji na USB i od tamo pozivas sa istom brzinom kao da je u internoj memoriji .Klasicni ritmovi koji su u njoj mogu dosta posluziti za nasu muziku ili figure koje su u tim ritmovima mozes lako da upotrebis u svojim .Neki su stajlovi zakljucani za kopiranje djelova iz njih ali se i to pomocu softvera odkljuca i mozes da koristis ,Jedina mana kod ovih sintova je sto imaju za solo dve boje koje mozes pomocu midi kabla da poduplas kao i veca zamerka sto nemozes u ritam da stavis USER boje .Kompatibilni su sto se tice staylova sa celom serijom PSR kao Tyros sintovima uz manje prepravke koje su potrebne da se ucine .
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Početnik forumacije!
|
Jos jedanput MNOGO HVALA svima.
Definitivno ce biti PSR S900. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 18.09.2007
Downloads: 749
Uploads: 16
Rekao HVALA: 103
Zahvalili mu 63 puta u 60 Postova
Instrumenti: Genos
![]() |
Izvinjavam se na dezinformaciji, drugar mi rekao da PSR3000 ima sempler, i to nekih 64 Mb. Znaci neproverena informacija sa moje strane. Sorry.
Pozdrav |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Kao kod kuće
|
Verovatno tvoj drugar ne razlikuje semplove i boje!
|
|
|
#9 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 25.09.2008
Mjesto: zg hrvatska
Downloads: 2026
Uploads: 415
Rekao HVALA: 6
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: yamaha
Interesi: sve vezano za klavijature
![]() |
imao sam psr3000 i sada imam s900 .razlika je velika u korist s900 a operacijski sistem slican.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Gost
Downloads:
Uploads:
|
Kolega,ova tema je stara više od dve godine!!! Povedite malo računa o tome. Hvala
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Oznake |
| psr, s900 |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|