|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2015
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 95
Uploads: 1
Rekao HVALA: 44
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
Instrumenti: Roland BK-5
![]() |
Mislim da svi malo preterujemo i sa isčekivanjima i sa zahtjevima.Ovih dana imao sam vatreno krštenje po pitanju svirke.Samnom je svirao čovjek sa stvarno napucanim PA900,extra muzičar sa velikim iskustvom.Od tonske probe nije palio ritam na svojoj klavijaturi.Samo je solirao na njoj.I gledao u "igračku" znanu kao BK5.Nije se mogao načuditi zvuku aranžera.A i ovih nekoliko boja što sam nabrzinu zbrčkao odrađuju posao sasvim fino. I dalje se od publike niko nebuni za ton i dizajn.Igraju ,vesele se.Budale.Samo da niko ne sazna da je klavijatura koštala manje od 2000 eura.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 232 puta u 203 Postova
![]() |
@andjela987
Imas rubriku Demo snimci gde mozes delima da potkrepis ono sto pricas.Ja mislim da bi vecina nas ovde volela da cuje i sama oceni kvalitet Bk-5.Priznaces,lose deluje kad neko sam sebe hvali. Dakle napravi temu "andjela987 Demo snimci" pa kreni.Na bk5 je lako nema potrebe da ukljucujes u komp nego direktno snimas na klavijaturi. |
|
|
|
| Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | andjela987 (06.01.2016) |
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|