|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
![]()
Pa ne bih se složio sa tobom druže....činjenica jeste da si slobodniji sa bubicom ali mislim da je to jedina prednost...
Dinamika pevanja a pod tim mislim da nekad pevaš dosta tiho nekad kad te pesma ponese pa pustiš glas ili drugo to možeš da zaboraviš ukoliko ne uložiš još lepih novaca prvo u bubicu od par stotina eura i još dva put toliko u kvalitetan kompresor limiter itd. dok se to sasvim prirodno rešava sa običnim mikrofonom prostim približavanjem ili udaljavanjem od usta.... Ja imam par mikrofona...zadnjih par godina pevam na običan shure beta 87a nekad na običnu 58icu a sa sobom nosim i bubu shure sm35 koja je dosta dobar mikrofon ali na njemu ne mogu da otpevam ni trećinu u odnosu na običan mikrofon... Bubica će ti biti jedino zgodnija jer si slobodniji ali ćeš zato pevati iskrivljeno i nikad nećeš moći da iskoristiš svoj glas onako kako treba kao i ovi tezgaroši na koje se pola muzičara loži i kopira ih... Uostalom pogledaj neke malo bolje i kvalitetnije pevače ili svirače...nisam video da neko od njih koristi bubicu... Pozdrav. Dodato: Sad i ja odoh van teme skroz...od bubica mislim da bi ti best buy bio verovatno akg c520 ili c420 koji se ne proizvodi više ali imaj na umu da oni imaju svoj radni vek i trebalo bi gledati nove osim ako ne znaš od koga kupuješ polovan...mislim da bi se na kabl sa adapterom na veliki XLR našao za oko 150e... Pozz. ![]() Promijenjeno od splendid (14.01.2016 u 16:30 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio splendid za ovaj koristan post: | vadexfly (14.01.2016) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|