|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mixeri Sve o miksetama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Postavi prekidač na boxu X-12 u poziciju ACCESS POINT.
U aplikaciji pod Access Point odaberi WEP i upiši lozinku od 5 znamenaka. (slika) Za spajanje s vanjskim routerom je neka druga priča, to ti ne treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super-Moderator
![]() |
![]() Promijenjeno od casper (18.01.2016 u 01:34 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.10.2015
Downloads: 23
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ma onako paušalno dal može behringer da se nosi sa presonusom, idem sutra da ga pogledam pa se plasim da ne kupim nešto s čim necu biti zadovoljan. Mislio sam kupit yamahu 01w 96, al mi prijatelj reče da nema potrebe i da bi trebalo da je air dovoljno dobar.
Promijenjeno od casper (18.01.2016 u 19:31 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
Yamaha je uređaj napravljen prije 20 godina. To se ne može uspoređivati, sve da je 01W potpuno nekorištena.
Da li uzeti presounus ili x air? Nećeš ovdje dobiti objektivan odgovor jer 1. ne znamo koje su tvoje potrebe (koja je postava benda) 2. ovisi o tvom iskustvu koje si imao do sada i što očekuješ od novog mixera 3. o ostaloj opremi koju ćeš koristiti 4. o znanju koje imaš vezano uz rukovanje Pogledaj sutra, pa onda napiši koje su dileme i koja te pitanja muče. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ok. hvala ti, cujemo se.pozdrav
ĐĐžŃНаŃĐž Ńа GT-I9506 ŃС ĐżĐžĐźĐžŃ Đ˘Đ°ĐżĐ°ŃОка Promijenjeno od Dell (18.01.2016 u 20:35 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Drugar foruma
![]() |
![]() Citat:
Послато са GT-I9506 уз помоћ Тапатока |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
Imas da smanjis low end (BAS) na hall-u. Takodje ukljuci eq na to BUS-u gdje je hall i stavi lowcut filter.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super-Moderator
![]() |
![]()
X air ima odlične efekte, nije sigurno problem do uređaja. Mikrofonija koja se javlja kod dodavanja efekta može biti ili zbog stvarno prevelikog doziranja istog ili zato što ostatak sustava (pojačala, zvučnici, mikrofoni) nije dovoljno kvalitetan i/ili nije podešen pravilno.
Nemoguće je ovim putem i na osonovu šturih informacija koje si dao odgovoriti. Moraš uvijek imati na umu, efekat ne služi da bi dobio "mastan" sound niti njime možeš zamaskirati nedostatke ostalih komponenata. Efekat služi da bi glas pjevača "popunio prostor", da bi se istakla njegova volumenioznost. Preduvijet da bi efekat bio efikasan je taj da se prvo pravilno naprave ostala podešavanja, prije svega mislim na gain i EQ. "Čistoća" efekta ponekad zna zavarati pa mislimo da ga nema i previše ga doziramo. Da bi se uvjerio da je hal prisutan, nemoj ga pojačavati, dovoljno je da ga na tren isključiš i bit će ti odmah jasnija njegova uloga. Sad vidim da je i @mikimiki dao savjet. Taj dio je vezan i uz moj post, pa bih dodao. Ako na EQ mikrofonu nije uključen Lowcut i ako nije pravilno podešen onda će bas frekvencija sa hala uzrokovati problem. Kada je ovo postavljeno kako treba, podešavanje low enda na halu možda uopće neće biti potrebno. Kao što sam rekao, prvo podesiti osnovne parametre, tek onda efekt. Promijenjeno od casper (21.01.2016 u 17:29 sati) Razlog: dodatak za mikimiki post |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.08.2006
Downloads: 1068
Uploads: 3
Rekao HVALA: 40
Zahvalili mu 80 puta u 74 Postova
Instrumenti: TYROS5,BEHRINGER X32 PRODUCER,YAMAHA DSR112,JBL 618S XLF,ELECTRO VOICE ZLX12P......ITD...
![]() |
![]()
I obavezno kada zelis da dodas efekte na mikrofon provjeri jesi li odabrao taj kanal. Tako se mozes zeznuti paposlati signal na cijeli mikser. Znaci odaberes mikrofonski kanal, zatim izaber SUBS gdje su efekti. Pritisni SEND ON FADERS i onda dodaj zeljenog efekta. Tako za svaki kanal.
Ja imam X32producer pa nisam siguran dali je tako ina XR seriji. Trebalo bi da je slicno. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
behringer, digitalni, mixer, x18, xr18 |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|