|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Roland BK-5
![]() |
![]()
Imao sam ideju da u jednoj varijaciji isključim samo bass kanal u pratnji i odsviram ga sam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Odes na trak mute -desno gore ti je taj taster i pritisnes ga i selektiras koju zelis traku te ju mutiras .. znaci mutiras sve osim bubnja i perkusija ako su na drugom traku,a na lower si stavis bas koji zelis i podesis si na njemu da nema hala-dodas si eq i volume kako zelis u odnosu na bubanj i tako zapises performancu. U svakom styli kasnije dok pritisnes trak mute ce ti odraditi isto sto si postavio sve dok ne ugasis klavijaturu a mozda i poslije
![]() Nadam se da si na to mislio ![]() Dodato: Zaboravio sam napomenuti da taster trebas pritisnuti i tako ga drzati dok se ne pojavi ekran za podesavanje ! Promijenjeno od tihi05 (26.01.2016 u 20:41 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio tihi05 za ovaj koristan post: | Ytres (26.01.2016) |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2010
Downloads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Radi se o tome da bih ja ostavio i bubanj i kontru.
Nadam se da će sada biti jasnije ![]() Znam si ja urediti performance,problem je što neznam jasno postaviti pitanje ![]() Znači:moram stisnuti trozvuk da bih promjenio akord kontre. I tu je problem.Onaj bass iz LWR se čuje u tom trozvuku. hvala ti na idejama! Još samo da nam objasniš kako si podesio one "Ćaćine" tambure i onda možeš prodati BK5 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 31.10.2015
Mjesto: Podravina HR
Downloads: 39
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 32 puta u 27 Postova
Instrumenti: Kurzweil PC3K6,Roland GW8
Interesi: Muzika i sve oko nje :)
![]() |
![]()
Ako ostavis kontru mijenjat ce ti na svakom tonu bas gitare neki akord
![]() Sad sjedim nad ea7 pa nemam vremena ispisivati parametre za tambure iz bk5- ali namjeravam kad sam obecao ! Dodato: Ako ostavis kontru mijenjat ce ti na svakom tonu bas gitare neki akord dok sviras bas iz lowera. ![]() Ako zelis manualno odsvirati bass gitaru onda moras iskljuciti sve akompe da bi to bilo dobro cuti,a lijevom rukom mozes mijenjati akorde jednim prstom ili hvatat pune akorde -to ti je ono "onefinger" mod i neznam na pamet sta sve ima tu za podesiti-ali tu neces naci rijesenje svojoj zelji! To sto ti zelis mislim da je nemoguce. Ako sam te dobro razumio svirat manualno bas dionice uz bubanj iz stayl-a a da ti pri tome kontra normalno svira akorde nema logike ![]() Sad sjedim nad ea7 pa nemam vremena ispisivati parametre za tambure iz bk5- ali namjeravam kad sam obecao ! Promijenjeno od tihi05 (27.01.2016 u 01:46 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Interesuje me da li kod BK-5 u favorit bojama moze da se usnimi ekvilajzer i MFX pri postavljanju istih?Meni to nije uspelo.Ima li neko ideju kako to treba uraditi?
Kod mene na BK-5 kada aktiviram neku favorit boju klavijatura povuce ekvilajzer i MFX iz Upp 1 koji je podesen u tom performansu. Slozicete se da to bas i nije najbolje resenje jer onda ta boja ne zvuci kako bi trebala da zvuci.
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 11.09.2015
Mjesto: Banja Luka
Downloads: 95
Uploads: 1
Rekao HVALA: 44
Zahvalili mu 5 puta u 4 Postova
![]() |
![]()
I dalje prezadovoljan sa BK 5!!!
Još kad sam saznao da podržava ritmove sa E-A7 i BK9.Sreći nema kraja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Eeee moj andjele,jos kad cekamo tvoj demo da cujemo s cime si "porazio" Pa800 i jos uvek nista! I ja sam zadovoljan Jugicem ali on nikada nece biti Mercedes!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|