|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 25.03.2008
Downloads: 187
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Možeš prelistati boje preko programa Fantom G Editor ali samo kako se boje zovu( ubaciš usb u komp i nađeš u setu datoteku SND i unutra klikneš na fangsnd.svd). Preko programa Yase možeš prelistati i preslušati single i eventualno nešto iskipati što ti odgovara a da bi pregledao live to jedino može preko G editora i to da ga spojiš na fantom g6 (posudi od nekog ako možeš)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
za Yase znam koristim ga, ali ovaj G editor nece da otvori fangsnd.svd..kako vidim ovaj program radi samo preko MIDI konekcije sa klavijaturom...mozda si mislio na onaj librarian?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Ne otvaraš program G editor nikako nego direkt klikneš na fangsnd i on ti otvara popis boja u tom setu
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ok,to vec radi, ali dzabe kad ne mogu da vidim od kojih patcheva je napravljena neka boja u live modu...to mi je najvise trebalo...pozz i hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Koji set imaš i koja te boja interesuje pa da vidim imam li ja to kod sebe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ja imam fantom xa, a preslusavao sam po netu onaj picaso set i ima desetak boja koje sam hteo da prebacim kod mene...jel boju iz live moda ne mogu nikako da ucitam kod sebe ili da je nekako pregledam nekim programom?
Dodato: imam instaliran Fantom Yase, Fantom G editor, i Fantom G Librarian Promijenjeno od Milan$ (28.01.2016 u 16:23 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
![]() |
![]()
Mislim da nema program za te stvari, bitno ti je preko Yase da sebi izbaciš osnovne boje pa sam složi, biće ti možda bolje nego u picaso setu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
fantom, fantomg, pitanja, roland, sempler, workstation |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|