Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Razglasi i ozvučenja > Mixeri

Mixeri Sve o miksetama

Alati tema Display Modes
Star 28.01.2016, 20:44   #11
sladjans
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 23.06.2008
Mjesto: Beograd
Downloads: 373
Uploads: 11
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
Instrumenti: Korg Pa3x
sladjans befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Procitao sam pazljivo celu temu. Verujem da je sprava odlicna i daleko bolja od moje kombinacije, tako da se nadam cu uskoro i ja postati ponosni vlasnik X Air-a 12. Imam iskustva sa digitalcima, radio sam na Yamahi Promix 01, tako da mi je ovakav pristup poznat. Jedino sto sada ovde igra ulogu jeste tablet, u tom pogledu mi je potpuno drugaciji pristup, pa tako sebi postavljam hiljadu pitanja, da li cu biti brz, sta ako se javi mikrofonija, kako brzo reagovati, da li ce sve lepo funkcionisati, da li ce veza biti stabilna??? To je ono sto me malo buni... Skinuo sam program X Air Edit za Windows sa Behringerovog sajta, cisto da vidim kakav je princip... Ako se odlucim za X Air 12 koji ima 12 kanala, a sam program ima 16, da li ce poslednja 4 kanala u mom slucaju biti cisto eto onako, posto ne vidim program koji je napravljen za X Air 12? I jos jedna stvar, kako da napravim od dva kanala jedan stereo L i R, posto kad god je moguce tako radim?
sladjans je offline   Reply With Quote

Favoriti

Oznake
behringer, digitalni, mixer, x18, xr18

Alati tema
Display Modes

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:28

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije