|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Imao sam oba modela i uzasno su radila... Wh20 trebas toliko pojacati da je pocelo pucati iz njega kad se zaderes dok pjevas... Wh30 je kondenzatorski mikrofon i nekakav mi je sav bio u "basu", godinu dana sam radio na njemu i tesko da sam uspio ista uraditi sa ekvilajzerom... vazda susti, mikrofonira, i ponavljam sav je u basu bio... Nakon toga probao sam i akg c520(koliko se sjecam)koji mi se nije svidio tonski(valjda uho naviklo na wh20 i wh30) i na kraju kupio betu 58a i rijesio se svih problema...
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.01.2013
Mjesto: Zagreb
Downloads: 323
Uploads: 32
Rekao HVALA: 85
Zahvalili mu 20 puta u 19 Postova
Instrumenti: Harmonika (Guerrini Superior 2), klavijatura (Korg pa 800 i korg pa 600)
Interesi: Glazba
![]() |
![]()
Eh da, betu 58 imam i ja i najbolja mi je od svih, ali problem je sto ona nije pilot, tj nije bezicna, meni treba neki naglavni bezicni mikrofon jer mi je puno prakticniji, jer sviram svakako na razglas...imam akg, slabiji model od 520, ali ne svida mi se bas previse, a shure mi se nekako cini bolji, gledam ova dva modela, ali nisam ih nigdje nikada probao, pa neznam kako rade, u tome je problem jedino...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|