|
|
|
||||||
| Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
| Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
|
Alati tema | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 149 puta u 144 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
Sad trebas i novu prostoriju.
![]() Bolje polovan pa3 zvucnik neko jbl pa da trazis jos i pojacalo... Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 20.02.2016
Mjesto: vinkovci
Godina: 40
Downloads: 0
Uploads: 2
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 9 puta u 8 Postova
Instrumenti: yamaha motif xs6, kurzweil pc3k6, korg pa80
Interesi: svirati dok sam ziv i uzivati u tome
![]() |
kako god da namjestis kolega, ako nisi nastimao na razglasu na kojem aktualno sviras..? neces imati nikakav zvuk.. moras sve podesiti na razglasu na kojem cepas i to na vecem opterecenju, ne na sobnoj "temperaturi"
.. ja sam stimao i preko slusalica, i preko kompjutera, kucnog kina, monitora i slabijih i kvalitetnijih (rcf, ev).. kad ga nastimas dobijes super zvuk.. i onda dodjes na gazu a ono mrlja, mumlja, previse visokog.. nema effekta ili je previse effetka uzas.. pogotovo ako sviras aranzerski.... nema druge nego kad imas probu da ga nastimas i to ti je to... korg., smece od zvuka na razglasu a ipak ga sviram 16 godina to je ljubav
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 26.09.2008
Mjesto: Novi Sad
Godina: 46
Downloads: 41
Uploads: 0
Rekao HVALA: 31
Zahvalili mu 58 puta u 56 Postova
Instrumenti: Korg pa4, Guerrini superior 2
Interesi: Auto - moto - karting sport i još jedno brdo stvari..... :)
![]() |
@mario DX....Ma jasno je to....otprilike toliko ih i ja sviram i uvek sam ih sređivao na razglas....ali sad pored dece od 2 i 4 godine mogu da zamislim kakvu bi im igračku priredio montiranjem razglasa u stanu...
....pa se interesujem za neko alternativno rešenje koje ne bi toliko baš odskakalo od slike sa razglasa...
|
|
|
|
![]() |
| Favoriti |
| Alati tema | |
| Display Modes | |
|
|