|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 29.01.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 6 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA 600
![]() |
![]()
Ja sam imao Roland BK-5 tako da znam točno o čemu pričaš.
Znači, vrlo kratko... Na Pa600 postoji mogućnost otključavanja fabričkih ritmova pa ih se može obrisati. Pa600 ne može reproducirati style direktno s USB stika. Style možeš reproducirati (poslušati, raditi prelaze, itd. tek kada ga učitaš u neki od preseta - bilo fabričkih, bilo User/Favorites). Nadam se da sam pomogao. :-P |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio mlaky za ovaj koristan post: | igorm1974 (01.03.2016) |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Pa pazi ja nikad nisam radio to niti sam imao potrebu da u sred svirke ucitavam stajlove sa fleske.. ali ako ti prethodno sredis te stajlove kako ti odgovaraju i nabacis ih na USB, ti ces moci da ih ucitas u sred svirke ali opet moras da ga ucitas na neki favorite ili neki user, ne mozes da pustis taj STY sa fleske da radi, mora da se ucita u klavijaturu na neko slobodno mesto.. Nadam se da sad imas odgovor
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio vadexfly za ovaj koristan post: | igorm1974 (01.03.2016) |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
Registrovan/a dana: 23.12.2012
Mjesto: Okolina Kolonije
Downloads: 159
Uploads: 12
Rekao HVALA: 58
Zahvalili mu 177 puta u 164 Postova
Instrumenti: Korg Pa600, Yamaha MotifXS6, Yamaha EMX5000, EV1503, Shure PG30...
Interesi: Druženje, muzika....
![]() |
![]()
Tako je. Na Pa600 ne možeš pozivati ritmove ( tako sam shvatio tvoj post) direktno sa USB-a. Na svakoj klavijaturi možeš učitati nov set i to nije nikakav problem zavisi koliko ti vremena treba za to. Mada nevidim suštinu toga jer mesta ima i previše da se jedan set sredi kako treba. Dakle da ne bude nedoumice u vezi tvog posta, koji sam i ja pogrešno protumačio, Pa600 ne može da pozove ( pokrene) ritam sa USB-a, da ga učita može ( kao i svaka klavijatura), pod uslovom da je set već nekada bio na postavci sounda koji je u klavijaturi. U suprotnom pozvaće elemente koji mogu iznenaditi...( bass, Acc...) SAda imam odgovor,.... I sam imam Pa600 pa mi je tvoj post delovao kao neka novina na Pa600. Pomislio sam da nisam nešto propustio u medjuvremenu...
PRE PUŠTANJA JEZIKA U POGON, OBAVEZNO PROVERITI DA LI JE MOZAK UKLJUČEN. ![]() Promijenjeno od rolandx (01.03.2016 u 18:39 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.12.2010
Downloads: 57
Uploads: 2
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Hvala kolege ,sada smo se potpuno razumeli.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
korg pa |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|