|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 78
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Forspil:
F,G,Am,D F,G,Am F,G,Am,D F,G,Am Am---------------------------- Ziv se covek na sve navikne Am-----------F pa valjda cu ja F----G-------Am ako Bog da, ako Bog da Am------------------------------- Da se pravim da me ne vredja Am-------------F kad odgurnes me F-----------G----------Am da spasem bar to sto spasiti se da Dm-------------------- Da te ne pitam s kim Bb-------------------- svaku provodis noc G-----------------------G7 i sto ne spavamo kao pre Dm----------------- Da ne pobedi gnev Bb-------------------- pa da polupam sve G--------------------------G7 kad mi ujutru dodjes od nje Ref. Hm---------D-------- Dobrodosli, drugovi G--------------A----------- na nasu malu maskaradu Hm-------D----- pozivnice imate G-----------A---------- najbolje je to u gradu Hm---------D------- Sampanjac otvorite G----------A----------- otkacimo se do daske Hm--------G--------- i da se goli skinemo E------------------E7 ostace nam nase maske Promijenjeno od gitar (04.03.2016 u 12:05 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|