|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2015
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 78
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Znam da ima tema za ovu pesmu ali ima nekoliko odgovora pa nisam siguran sta je dobro, ako moze pomoc za akorde za puste pare proklete, nije bitan tonalitet samo da su dobri akordi..
Sprema me majka na dalek put zora je pusta svanula ne placi majko, ne tuguj vratit cu se tebi ja Ref. Puste pare proklete ostavih familiju a i moj rodni kraj tamo gdje sam rodjen ja |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.12.2012
Mjesto: Srebrenik, Bosna i Hercegovina
Rekao HVALA: 68
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Gitara, harmonika
![]() |
![]()
Sinan Sakić - Rastanak
-Am---------------------------------------G------------- Obrisi suze na kraju, jer hocu da te pamtim -----------------F--------------------------E------------ onako srecnu i lepu, na put bih da te pratim ------------------Am----------------G------------------- Ostavi najtezi kofer,taj gde su uspomene ----------------------F------------------------E------------ tuga je tesko prokletstvo-to nije teret za zene ----------C--------------------------G-------------------------E-------------- Ja srusio bih ovaj put i most sto ide preko vode - samo da mi ne ode Ref. -----------------G--------Am-----------------G--G7-------C------------ Prespavao bih ovaj rastanak i ne bih se probudio iz kome ------------Dm-----------G-----------F--------G---Am------------------- ovakvu patnju, ovakav bol ne bih pozeleo nikome ------------------G--------Am----------------G-----G7---C-------------- Prespavao bih ovaj rastanak tesko suncu koje meni sija ----------Dm-----------------------G---------------F--------G--------Am----- Boze sa nje sve nek predje na mene, od tuge neka umrem samo ja Legende, moze li provjera, jesu li dobri akordi, fali li koji i tako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.10.2015
Rekao HVALA: 78
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Ima vec tema za pesmu ali sve razliciti akordi, ako neko moze da mi pomogne da ispise akorde za verziju Allegro benda ove pesme, hvala unapared.
https://www.youtube.com/watch?v=0nDu8hIDNOM Sprema me majka na dalek put zora je pusta svanula ne placi majko, ne tuguj vratit cu se tebi ja Ref. Puste pare proklete ostavih familiju a i moj rodni kraj tamo gdje sam rodjen ja |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
gitar- moze provjera |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|