|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.08.2013
Mjesto: Balkan
Downloads: 17
Uploads: 13
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Triton Extreme, Korg T2
Interesi: Automobili
![]() |
![]()
Nece ucitati vjerojatno jer nemas ksc datoteku gdje se nalaze semplovi ako se ne varam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 17.03.2016
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
Onaj ko ti je dao set......koji zelis ucitat.....morao ti je dati sve ovo .
![]() Ti si rekao da si dobio one fajlove pcg i sng.......vec sam ti objasnio sta je u njima. Iz fajla pcg na klavijaturi mozes ucitat programe combinacije i global.......ili sve odjednom......ili ulazis pa jedan po jedan. Medjutim........ako su ti programi sacinjeni od fabrickih zvukova onda ce radit normalno i tako........ali ako je neki program sacinjen od semplovanih zvukova onda to nece radit......jer ti uopce ne spominjes da si dobio semplove. Semplovi se nalaze u onom folderu (prvi odozgo na slici).......a pomocu onog fajla ksc ucitavas sve semplove na svakoj svirci. Ja ne znam detaljnije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 19.08.2013
Mjesto: Balkan
Downloads: 17
Uploads: 13
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Korg Triton Extreme, Korg T2
Interesi: Automobili
![]() |
![]()
Dodato:
Mislim da to nema veze sa OS-om. Odakle si skinuo taj set, trebao si dobiti ovo gore sto je kolega ella 85 napisao. Ovo ostalo je kolega objasnio sve... Promijenjeno od nikoboy15 (20.03.2016 u 09:50 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|