|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 417
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Alteration mod,definitivno ne radi dobro,bez parametara,Degre i Nereast reaguju kako tako ali sa parametrima koji ogranicavaju opseg nikako.
Bez parametara std,zvuci kao da je neodlucan da li ce da svira u gornjoj ili donjoj oktavi... Kada se upise opseg onda kao i da nije ukljucena funkcija... Ne znam koliko je uopste dobra zamisao da ta funkcija bude na pocetku trake jer nekad zbog kompleksnosti harmonije promenimo akord pre zavrsetka takta i onda on kao da izgubi informaciju o alteration modu... Mozda je bolje da bude deo Makeup toolsa i da se odnosi na odredjeni instrument tako bi dosao spolja i onda ne bi bilo "brljotina". Ako se dobro secam ta funkcija je na G800 bila deo podesavanja u performansi.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Ja imam jednu sugestiju.Kod modela EA-7 i BK serije mene nervira to sto boje nisu nivelisane.neke su jace ,neke slabije.Mnogima je zbog toga neophodna ekspresion pedala za rad a to je dodatni trosak.Dacu primer dobrog starog G 800 kod kojeg to nije bio problem pa ako moze strucni tim Rolanda to da ispravi kod EA-7 i BK serije nekim novim OS bio bih mu zahvalan.
Kad je to moglo kod G 800 ne vidim razlog zasto ne bi moglo i kod EA-7.
![]() |
#3 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
U Style composeru kada zelim da snimanjem promenim boju(mix mod) dobijem samo obavestenje na drugom ekranu "track is not empty" i odbija snimanje.
I jedan predlog:da se omoguci listanje tonova u micro modu uz pomoc Value potenciometra.Sada se to radi samo uz pomoc tastera ispod ekrana.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Value potenciometru dodati mogucnost zakljucavanja samo za tempo, da ne mora da se klikne prvo na tempo taster da bi dobio funkciju tempa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]()
Dodati funkciju SAVE Global kao sto ima kod BK-5.
Dodati drugi MFX za aranzerski deo u makeupp tool-su.
![]() |
#6 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Da se omoguci biranje user ritmova putem midija,makar iz foldera My styles u unutrasnjoj memoriji E-A7...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zaludan vladika
![]() |
![]()
Hocu li samo ja da pisem ovde predloge,gde su oni silni pocetnici koji toliko ishvalise ovu krshinu?
![]() Jedna od vrlo vaznih funkcija koja nedostaje,cak bi rekao krucijalnih da bi ovo moglo da se nazove arrangerom je Time signature! Uz pomoc ove funkcije odredjujemo da recimo u prvoj varijaciji bude 4/4 u drugoj 7/8 trecoj 2/4... On prepoznaje,odnosno cita takve kombinovane ritmove ali nema ovu opciju da mi sami uredjujemo kako zelimo... |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|