|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Ritmovi Pitanja vezana za ritmove... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Drugar foruma
|
![]()
Ne radjaj gresnike - funk
Dodjes mi u san - beat Nisam ni metar od tebe - namenski ili kako je ja sviram u disko, ili beat Sam sam - oriental Brat (Ceca) Magla Nikad nikom nisam reko - sa-sa ili ako je neka zurka disko Najjaci - oriental Kraljica trotoara - balada, koristim tokanovu Zlatiborske zore - rumba, ja koristim mrcko, ima odlicne varijacije Oko mene sve - neki fabricki beat sam preradio Zenske bubice - funk tokan Dodji gore - disko Sto stariji sve mi vise fali - funk Dobro da nije vece zlo - disko Licna karta - namenski ili oriental, funk Snovi od stakla - balada tokan Pobednik - oriental Djavolica - sa-sa, disko Praticu te mala do meseca - sa-sa, beat Ne vracam se starim ljubavima - namenski ili disko Pokloni poljubac prijatelju starom - beat, disko Pet minuta (Ceca) Otkaci - beat, rock, disko Cvete moj - rumba Kralj ponoci - beat Ne znam sta si tugo moja - balada tokan Mama ne da da te diram - rock, disko Nevaljala - rumba mrcko Ne diraj mi noci - rumba Kosava - sa-sa, beat Ko ce kome sad - disko dmx npr Dobro sam prosla Zavoleh te - funk Slutim - 7/8 Milo moje sto te nema - balada, beat Imam jedan zivot - namenski, grcki truba, beat Poslednje vece - sa-sa, disk, rock Umirem majko - sa-sa, disko Beograd - beat, disko Idem preko zemlje Srbije - disko Nevera moja - disko, rock Vrati mi se nesreco - disko Srce je moje violina - dvojka Cik Cik pogodi - rumba Beli se beli biseru - funk, disko Crna golubice - rumba Kazem da te volim - disko, rock Mozda smo i mi - beat, rock Tebi moja mazo - disko Ne kunite crne oci - sa-sa Svi su tu kao nekada - sa-sa Jesen u mom sokaku - begin Danas sam ok - namenski, disko Kukavica - balada Vazduh koji disem - funk, namenski Nije monotonija Mecava - rumba Mjesecina - namenski, disko Ja jos spavam u tvojoj majici - namenski, disko Pogresan broj Ah tugo tugo - rumba Ti si zena za sva vremena - oriental Ko na grani jabuka Dijabolik - funk Sve je moje tvoje - rumba Hajde da se volimo - disko Umri u samoci - balada Nagovori - begin PS. Otprilike su to ritmovi koje koristim ili koji mogu ici za te pesme, to ti je neki okvir a dalje ces sam kombinovati sta ti i za koju priliku odgovara ![]() Dodato: Jeste matorija tema ali uvek ima nekoga kome ce mozda biti od pomoci ![]() Promijenjeno od radex (08.04.2016 u 14:33 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio radex za ovaj koristan post: | tebra (08.04.2016) |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|