|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.03.2009
Mjesto: Zemun
Downloads: 589
Uploads: 0
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 14 puta u 14 Postova
Instrumenti: pa3x i triton le
![]() |
![]()
Ima jedna ideja koja moze da ti pomogne ali moze da kosta ali moze i da radi.Probaj da od nekog pozajmis total sempler(juzzisound) i probaj ovako.
Iz total semplera vezes na out a u tr na in,a iz tr na midi thru pa u tyrosa i onda bi trebalo sve da ti radi transpose.Tacnije transponujes preko total semplera sve ...Vrlo je prosto i taman dobijes jos boja... (98% sam siguran da ce ovo da ti radi) Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 05.01.2014
Downloads: 83
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
A dali postoji način povezivanja 2 Tyrosa da se kontrolira transpose sa jednoga? Logikom pretpostavljam da ne jer koliko sam prethodno pročitao Tyros može samo da prima informacije o transpose,ali ne i da šalje??? Dal sam u pravu?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 12.06.2011
Mjesto: Korčula
Godina: 39
Downloads: 321
Uploads: 5
Rekao HVALA: 102
Zahvalili mu 148 puta u 143 Postova
Instrumenti: PSR S910,MOXF 6,PSR SX900
Interesi: Računala i glazba
![]() |
![]()
Evo se ja igram oko ovoga. Želim spojiti MOXF 6 i PSR S910 da mi transpose radi nebitno s koje klavijature na koju. S 910 ima MIDI IN i OUT a MOXF 6 ima IN,OUT i THRU. Pokusao sam ovo iz prvih postova ali ne radi... Ima li još kakva postavka ili caka?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|