|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#10 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 13.01.2015
Mjesto: HR-Osijek
Downloads: 25
Uploads: 0
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 125 puta u 113 Postova
![]() |
![]()
Dodao bih jos par stvari koje su interesantne.Za jednog pocetnika Yem treba isto kao saka na oko. Ja sam svojevremeno isprobavao vise puta oba gore navedena modela.
Takodjer sam razgovarao sa dosta kolega koji su kompetentni i poznaju materiju bolje od mene. Roland je dobar synt ali samo kad prodje par kirurskih zahvata .Cak i kolege koji imaju Rolanda u malom prstu moraju sa se dobro dobro namuce da synt proradi kako treba.Dali to jedan pocetnik zna, hoce ili moze to je nesto drugo.Na psr - u mnogo toga radi na prvu bez operacije. Ako su ti prioritet rumbe, sa-sa i slicni ritmovi kupi polovan BK5 za400-500€.Za pocetnika super sprava.Mnoge kolege ga sviraju i zaradjuju pare sa njim.Nisam mislio da moze svirati samo narodnjacke ritmove , moze sve i matrijala ima vise nego dovoljno. Neznam koja Yamaha bi se mogla naci za tu cijenu? Odluka je tvoja. Zelim ti puno uspjeha. |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio ffb za ovaj koristan post: | mitamacro (14.04.2016) |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|