|
|
Početna | Registracija | Pravilnik i ČPP | DONACIJA | Lista Korisnika | Društvene Grupe | Kalendar | Pretraga | Današnje poruke | Markiraj sve Forume kao pročitane |
Roland Svirate Roland klavijature? Pitajte šta Vas zanima! |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Josipe koji je postupak bio da je osposobis i kako bi se moglo doc do te karte?
Kako se to naziva uopste? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]()
ono što je relevantno reći je da je kolega josipv kupio već korištenu
CF-karticu znači nakon što se sa njom novom update-ovao tamo nekad neki X6 / X7 / X8, mogao se poslije toga update-ovati još i kolegin X6. Znači otklonili smo i tu dilemu i sad znamo da ta jedna kartica može update-ovati više komada X6 / X7 / X8: http://www.ebay.com/itm/Roland-FAN-X...p2047675.l2557 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ta me nabavka preko e bay-a i zanimala, otvoricu novu temu pa cemo videti
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
Ova kartica sa e baya je upravo kod mene.to je ta koju sam kupio.. Dodato: Citat:
Stavis karticu u adapter i u klavijaturu,upalis je i pocne postupak,pritisnes f8 i sacekas cca 2min.ugasis klavij.i upalis i to je to... Dodato: Bitna stvar je da Fantom X koji nema tvornicki ugradeno to prosirenje nemozete raditi i editrati multisemplove u njemu,a sa tim prosirenjem dobivate upravo to. Znaci,Fantom na kojem nema naljepnice sa lijeve strane AUDIO TRACK EXPANSION KIT u njemu se nemogu praviti multisemplovi niti editirati,ali setove napravljene u bilo kojem Fantomu X cita bez problema i svi multisemplovi rade... Dakle ako kupujete Fantom X,gledajte da ima to prosirenje u sebi.... Promijenjeno od josipv (28.04.2016 u 23:11 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ja sam imao ludu srecu kada sam kupovao svog X6, Na njemu nema naljepnice "audio track expansion" ali kada se uključi sinth na displeju to lijepo piše. Druga stvar koja je došla uz klavijaturu a prodavacs to nije znao je SRX kartica koja se "lagano" moze prodati na ebay za 200$
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2009
Downloads: 1023
Uploads: 0
Rekao HVALA: 26
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: Roland Fantom G6, V-Synth GT, D-05, Korg T2EX, Ketron SD4, Yamaha Motif XF6, PSR-S770 i Stagepas 400
![]() |
![]()
Kao što reče kolega josipv, bez tog proširenja, ne kupujte X6 / X7 / X8. To proširenje je zapravo OS 2.0 (ili kod nekoga 2.1, 2.2). Fantom X se pojavio na tržištu 2004., baš kao i Roland G-70. Mnogi su se žalili da je prvi G-70 sa OS 1 imao problema pa je Roland izbacio OS 2 ali besplatno i većina tih problema je nestala. A OS 2 za Fantoma X se eto morao platiti. Ovim sam htjeo reći da je ta 2004. izgleda bila nesretna za Roland-a jer su promašili sa oba gore spomenuta OS-a koji se zapravo nisu ni trebali pojavljivati na tržištu. Trebalo je obje gore spomenute klavijature izbaciti na tržište sa OS 2 i to besplatno ali eto valjda su Roland-u trebali "pokusni kunići"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Alati tema | |
Display Modes | |
|
|